3 FAVS #4

Kände att det var dags för ett inlägg med tre av mina favvisar! Tänkte att jag skulle dela med mig av de mysigaste filmerna du kan tänka dig en kall och tråkig dag, då du bara känner för att sitta hemma och bara mysa. Eftersom att det snart är jul tänker jag tipsa om mina tre favorit julfilmer! Tycker att julfilmer är mysfaktor på hög nivå!
På fösta plats har vi självklaraste "Grinchen". Mannen med gummiansiktet, JIM CARREY, är helt enkelt i kalasform som Mr. Grinch i denna helt underbart härliga komedi. Jim spelar alltid bra och roliga filmer, har kollat på denna film sen jag var väldigt liten! Trots att jag har haft sjuka mardrömmar om den gröna figuren, haha.
Andra filmen är också en ganska självklarhet, "Ensam hemma" är en klassiker! Ett litet busfrö som får möta på en massa knasiga saker, en film för alla åldrar.
Tredje och sista tipset är "Tomten är far till alla barnen" Sara har tre barn med tre olika män. Nu är hon tillsammans med en fjärde, psykologen Janne. En rolig och spännande film att se, mysig! A M

<3

  • Tips

Gillar

Kommentarer

Lucy,
Hahaha åhh gillar också the grinch 😃
nouw.com/Shawtygetloose
Dessa filmer är så bra!
babustyle.forme.se
NICOLE,
Så härligt med julfilmer 😊
nwistrand.forme.se
Linnéa,
Härliga filmer, ett päron till farsa firar jul måste man också ha med <3
linnealiebig.blogg.se
Amanda,
Älskar Grinchen! Så otroligt julig och mysig. Ensam hemma är grymma klassiker. Kram
www.amandahans.se
Vanessa andersson,
Åh ensam hemma <3 Den är såå bra!
vanessaandersson.se
Josefin,
Så himla mysigt med julfilmer!
josefinu.blogg.se
Elin ,
Åh julfilmer är bäst!
nouw.com/elinvainio
ISA,
ensam hemma är ju sån jäääkla klassiker 😉
isabyl.devote.se
Lina - The Movie Freak,
Gremlins är utan tvekan min favorit julfilm, och så gillar jag den gamla The Christmas Toy som alltid gick på tv på julafton när jag va liten. Där snackar vi julmys på max =)
themoviefreak.se/