ATT HITTA KÄRLEK ONLINE

I samarbete med Dejtingsidor.nu. Hallå på er!! Det var verkligen inte igår jag hörde av mig till er här, tror det senast var runt min födelsedag. Tråkigt! MEN det är inget vi ska ödsla tid på och prata om i det här inlägget. I samarbete med Dejtingsidor.nu tänkte jag dela med mig av min lilla historia om dejting på nätet! Så himla roligt tema, älskar att prata kärlek hihi <3

Jag får ofta frågan om hur jag och min kille träffades från första början, det är nog en fråga mång med partner får! Jag träffade faktiskt min partner genom nätdejting! Vi hade lite gemensamma vänner också, men det grundade sig på nätet genom en dejtingapp! Och jag är nog själv ganska paff att det faktiskt slutade med att vi nu är sambos. Det är nog inte något som en föreställer sig och förväntar sig när en skapar sitt konto. Det gjorde inte jag iallafall, men tack gud vad jag är glad för det!

Vad skall jag egentligen börja med? Jag tänker att jag delar med mig av lite tips för att du skall våga ta steget! Hur låter det? När du har hittat den personen du vill veta mer om så är nästa steg att ta kontakt. På de flesta dejtingsidor brukar det i stort sett alltid finnas ett inbyggt chattforum som du kan använda dig av för att kontakta den andre. Det kan vara skönt att börja skriva på den inbyggda chattfunktionen istället för att på en gång dela med dig av dina personliga uppgifter. Jag tycker själv att det är en trygghet att kunna skriva på dejtingappen innan jag delar med mig av telefonnummer och dylikt.

Att ta steget och skriva först är inte alltid en törs, det vågade inte jag göra till min kille. Jag är glad att han gjorde jobbet åt mig haha! Ett första meddelande tycker jag skall hållas ganska kort, du skall vara artig och inte ställa några krav. Kanske kan det var så simpelt som att skriva “Hej, hur mår du idag, vad har du hittat på?” eller en superbraidé kan vara att skriva något om den andres profilbild(er). Tänk efter någon gång innan du skickar ditt första meddelande, om det är ett meddelande du själv hade velat få. MEN tänk inte heller för mycket, ta bara steget och klicka på skicka, du har inget att förlora!! <3 På Dejtingsidor.nu finns det många bra tips på populära dejtingsidor samt hur du ska gå tillväga när du hamnar i en situation som t.ex. att ta första kontakten.

Jag hade kunnat göra det här inlägget tusen gånger så långt som det här, men jag tänker mig ändå att vi avrundar det här med å säga att… nätdejting är faktiskt ett ställe som är till för att hitta kärleken på! Jag är ett praktiskt bevis! ;-)

A M

<3

Gillar

Kommentarer