BANANBRÖD

Förvånade att jag gör något med banan? Skulle inte tro det, haha! I tisdags efter skolan gav jag mig på att baka ett gott bröd till mellanmål. Tog mig inte mer än ungefär en timme att få det klart, snabbt, enkelt och NYTTIGT! Själv älskar jag bröd och tycker om banan väääldigt mycket, så det här blev bästa kombon!
A M

Ingredienser: 2 bananer (gärna på gränsen till övermogna) // 4 dl dinkelmjöl // 1 dl solrosfrön // 1 & 1/2 dl chiamjöl // 1 tsk salt // 1/2 dl agave sirap // 2 & 1/2 dl yoghurt/ // 1-2 dl valfria nötter // Kokos & olja (till formen) //

Gör såhär: Sätt ugnen på 200 grader // Smörj och bröa en form som rymmer 1 & 1/2 liter // Mosa bananerna // Blanda alla torra ingredienser i en bunke // Tillsätt yoghurt, banan och agave sirap // Häll smeten i formen och placera i nedre delen av ugnen i ca 40-50 minuter // Låt sedan brödet få svalna på ett galler //






<3

Gillar