BCAA SMAK AV ISTE

Inlägget är i samarbete med Sportkost. Heeej! Hoppas att allt är bra med er, med mig är det strålande! Mår ovanligt bra, hoppas det håller i sig.. Hehe! Jag har nu i veckan fått hem en produkt från Sportkost. Ni har förmodligen hört talas om dem tidigare! För er som inte vet vad Sportkost är >> de säljer kosttillskott och hälsokost samt näringstillskott. Finns hjälpmedel för alla, t.ex. dig som vill gå upp i vikt eller bygga muskler! De har riktigt bra priser på produkterna de erbjuder, & jag tycker även att deras sortiment är väldigt brett, erbjuder bra produkter! Ett plus i kanten, de har 20 års branscherfarenhet. De som jobbar med Sportkost har mycket erfarenhet av alla dess kosttillskott som ni hittar på deras hemsida. De ger dig tips på vilka produkter du skall ta för att du ska nå dina träningsmål. Låter väl inte mer än toppen? Grymt!

Den produkten som jag fick hem är BCAA i smak av iste, hur gott?! Den smakar verkligen som en riktigt god iste som en dricker på sommaren! Smakar bättre än väntat, har svårt att tycka om vissa bcaa, men denna WOW! Jag använder bcaa när jag tränar, alltså under träningen. Tycker att det är bra för att bcaa tas upp snabbt i kroppen till skillnad från att ta proteinpulver som först måste spjälkas till aminosyror. Bcaa är proppad med aminosyror! Idag dricker jag mest koffein dryck som innehåller BCAA, samt pwo. Men ibland händer det att jag dricker BCAA i pulverform > om jag hittar någon jag verkligen tycker är god. Denna kan absolut bli en favorit!

Jag tycker att ni ska kika in på Sportkost’s hemsida och se va det har att erbjuda. Inte skadar det att åtminstone se utbudet? De har även sjukt snabba leveranser, älskar att hämta paket. Det gör ju dagen tusen gånger bättre! Btw HÄR hittar ni en länk till det BCAA som ni ser nedan, i smak av iste<3

A M

<3

Gillar