BCAA VATTENMELON || SVENSKT KOSTTILLSKOTT


Inlägget är i samarbete med Svenskt Kosttillskott . Jag har en ny favorit, utan tvekan(!!) Har inte testat så jättemånga BCAA pulver tidigare, men det här är verkligen min nya favvis! Det pulvret jag snackar om är Core BCAA Pulver i smak av vattenmelon från Svenskt Kosttillskott . Sjukt god! Tänkte att jag skulle dela med mig av vad BCAA är och även betygsätta!

Först och främst är BCAA en förkortning av Branched-Chain Amino Acids: grenade aminosyror som består av de tre nödvändiga aminosyrorna L-leucin, L-valin och L-isoleucin. Aminosyrorna är bra i samband med din styrketräning. Det är aminosyrorna som hjälper till att bibehålla den befintliga muskelmassan, och ser även till att bygga på den massan du har. Det vill säga att BCAA pulver hämmar nedbrytning och främjar muskeluppbyggnad! Första gången jag testade det här BCAA pulvret från Svenskt Kosttillskott var häromdagen när överkropp stod på träningsschemat. Jag blev positivt överraskad när jag tog min första klunk med tanke på att jag inte tycker om Noccos dryck i smak av vattenmelon. Men den här hade en helt annan smak och smakar inte kemikalier eller sötningsmedel. Extra stort plus! Jag har väldigt svårt när saker och ting smakar för sött, speciellt när det kommer till drycker. Det här BCAA pulvret fungerade hur bra som helst och är riktigt gott!

Just det är pulvret hos Svenskt Kosttillskott "Core BCAA" finns i jättemånga smaker, allt från "Fresh Pear" till "Citrus Lemonade". Och jag är väldigt sugen på att testa päron och äpple, eftersom de verkar ha en fräsch smak! Innan jag avslutar inlägget vill jag betygsätta den här produkten, och den får helt klart 5 av 5 poäng. När min burk tar slut ska jag definitivt köpa hem alla smaker en efter en! Ni hittar produkten hos Svenskt Kosttillskott HÄR, och glöm inte att kika in på deras andra produkter, allt från snygga träningskläder till goda bars!

A M

<3

Gillar