DAGENS LUNCH I HELSINGBORG

Inlägget är i samarbete med RediMAT, Dagens lunch Helsingborg. Hej på er, hoppas att allt är bra med er! Jag tänkte tipsa er om en restaurang i det här inlägget, vilket jag tror att jag aldrig har gjort tidigare. Så tänkte att det vore kul med lite variation här på bloggen! RediMAT är en restaurang som serverar allt från kött- fisk-, och vegetariska alternativ. Och de serverar husmanskost i grunden, och jag menar… Det finns väl knappast något som är godare och bättre än det? De har sina tre ord som beskriver restaurangen och maten väldigt bra, deras tre ledord > lantligt, rustikt och hemlagat! Två tjejer driver det här med sitt stora intresse för mat, dryck och service. RediMAT öppnades upp hösten 2015 i Helsingborg med sitt mål att skapa en genuin och hemtrevlig känsla som ska göra restaurangerna till en naturlig och trivsam mötesplats. De vill framhäva deras matfilosofi genom att servera klassiska rätter med touch från dem själva. Rätterna är lagade på bra råvaror och är lagade från grunden.


Jag har själv aldrig besökt RediMAT, men efter att fått höra allt gott om deras mat och stuk så är jag allt sugen på att testa nästa gång jag tar mig dit! Det jag kommer lägga fokus på idag är deras luncherbjudande, så kallade Dagens lunch i Helsingborg. För varje vecka skriver de en matsedel som de delar med sig av på deras hemsida, HÄR ser ni deras matsedel för vecka 3. Ni har även möjlighet att boka bord, och det gäller för dagen. Finns även tillgängligt att köpa lunchkort, då ni får 10 luncher för endast 1000:- Luncherna mellan måndagar till fredagar serveras mellan 11.00-15.00. Det som ingår i priset 120:- är sallad, hembakat bröd, vatten vatten/kolsyrat vatten, lättöl, kaffe och hembakad kaka. Går även att ta det på take away för en hundring! Givetvis har de även kvällsmeny som ni hittar på deras hemsida!


Vill slutligen verkligen tipsa er som har chansen att besöka den här restaurangen att göra det!! Så jag uppmanar ER till att gå dit och käka lunch! Jag ska utan tvekan ta mig dit så fort jag är i närheten!

A M


<3

Gillar