EN NY MOBIL

Inlägget är i samarbete med Surf.nu. Godmorgon på er! Jag har under den senaste månaden VERKLIGEN varit i behov av en ny mobil och har därmed velat fram och tillbaka på vilken modell jag skulle kunna tänka mig. Givetvis är det en iPhone som är alternativet, men numera finns det så sjukt många att välja bland så det är ett svårt val! För tillfället har jag en gammal iPhone 6, som har gått från pappa, till min bror och tillslut till mig. Det säger ju en hel del om att den inte är i bästa skick och ganska sliten. Jag har som sagt velat fram och tillbaka om vilken modell jag vill ha, men det lutar faktiskt åt en iPhone 8, men än är jag inte helt säker. Något jag är säker på är iallafall att jag vill fortsätta med Hallon som jag har för tillfället. Tidigare har jag testat både Comviq och Halebop samt Telia. Anledningen till att jag bytte till Hallon berodde på att de hade en bra kampanj för studenter, fattig student som jag är ;P

Det jag kollar på när jag väljer mobil är främst kamerakvalitén och utrymmet samt vilka abonnemang den är kapabel till. Självklart vill jag också att den är så pass billig som möjligt! Att jämföra pris och surfmängd etc anser jag vara smart att göra i och med att man kan komma undan till bra priser och kampanjer. Det är inte alltid lika lätt att hitta bästa erbjudandet för en iPhone och abonnemang, däremot har Surf samlat alla operatörers erbjudande för iPhone 8 och iPhone X. Vilket gör det väldigt enkelt och smidigt att hitta den mobilen du vill ha till det bästa priset tillsammans med abonnemang!

Kanske undrar ni vilka för- och nackdelar det finns med Surf’s jämförelsetjänst av mobilabonnemang? Ärligt talat har jag inte hittat någon nackdel med deras tjänst. Fördelarna är däremot att de visar vad mobilabonnemanget erbjuder klart och tydligt, det är enkelt att läsa av! Jag tycker att ni ska kika in på deras hemsida och kolla in vilka bra jämförelser de faktiskt har! HÄR hittar ni en länk. Nedan är ett exempel på vad Surf visar för erbjudande på sin hemsida!

A M

<3

Gillar