ENERGI?

Jag har gått runt hela veckan och kännt mig orklös och omotiverad. Min kropp är helt matt och jag orkar inte göra något, orkade knappt hjälpa mamma att vika lakan? Då är det ju något som inte stämmer, haha! I det här inlägget tänkte jag tipsa er om vad som kan hjälpa en att få energi och känna sig motiverad, det behövs verkligen i det här höst mörkret!
- Ät energi! Jag känner mig pigg och alert om jag har fått i mig en god och bra frukost. Då jag känner mig som mest energifylld är när jag har ätit en stor grön smoothiebowl. Har många goda recept om det önskas!
- Kom ut i luften. Kläder efter väder brukar de säga. Ta på dig vantar, mössa, halsduk och vinterjackan om du nu känner för det. Att komma ut och få frisk luft kan ge dig en kick! Du kan rensa dina tankar och kanske kommer du på några nya idéer eller mål?
- Ta en varm dusch. När jag har ångest eller känner mig allmänt lustig tycker jag att en lång och skön dusch och lite egentid kan göra en piggare. Med egentid menar jag, ansiktsmask och hårinpackning etc. Det känns som att man kopplar av och allt rinner av en, nästan så att man vaknar om på nytt!
- Gör något du tycker är kul eller lär dig något nytt! Rita, baka, sy, läsa eller kanske boxas? Hitta på något som är kul eller verkar intressant.
- Koffein? Det här är en samkesak. Själv ÄLSKAR jag kaffe MEN jag kan känna mig lustig av koffeinet efter.. Lätt ångest. Dock är det en bra energikälla om man behöver energi!
- Gör något som får dig att skratta! Träffa dina vänner som kan få dig att skratta som aldrig förr, eller sätt på någon rolig film. Skratta blir man pigg av!
A M


// De två bilderna till höger hittar du recept till HÄR (mina egna recept) //

<3

  • Postad i: Tips

Gillar