FEM SAKER DU INTE VISSTE OM MIG

Egentligen heter tagen "Fem onödiga saker.." men vadå onödiga? Haha det är väl inte kul att dela med sig av onödiga grejer här på bloggen? Vi tolkar ju saker och ting olika, tur det! Jag kör istället på "fem saker du inte visste om mig!" Hoppas att ni inte visste det iallafall... Och tack för nomineringen för den här utmaningen Alice!
A M// Bild från gatorna i London //


- Jag är född på Gotland, men är numera en smålänning. Dock vill jag inte kalla mig för en smålänning i och med att jag känner mig som mest hemma när jag åker till ön. <3 Ni som inte har besökt Gotland har verkligen missat något!

- Jag är pescetarian, detta vet säkerligen mina närmsta vänner och släkt, men kanske inte ni? Jag har iallafall inte ätit kött sedan mars 2016 och jag mår super haha! Varför jag väljer att äta fisk och skaldjur är för att jag älskar det.... Behöver jag säga mer än så? Hade gärna velat prova på att vara vegan, men hade inte klarat mig utan ägg hihi...

- Jag har turen att få ha både farmor & farfar och mormor & morfar, även en stor familj med tre syskon och en släkt med massa fina kusiner! Familjen och släkten betyder väldigt mycket för mig.

- Jag går första året på gymnasiet på en ganska ny linje. Samhällsvetenskap och beteende med inriktning Räddning och Säkerhet. En linje med inriktning på yrket inom tjänst, t.ex. polis, brandman och väktare etc. Jag trivs väldigt bra, däremot tror jag inte att det är något jag kommer att jobba med i framtiden. Det åter står att se som jag burkar säga! :)

- Sista saken är alltid lika svår att komma på... Jag prata väldig mycket i sömnen! Och väldigt tydligt för den delen också! Hur jag vet detta är för att jag brukar spela in i princip varje natt med en app som heter "Sleep Talk". Den tar upp de ljud som den hör under natten, jag kan snacka om allt från himmel till jord. Ibland vågar jag nästan inte sova med andra i samma rum för jag är rädd att jag ska avslöja något som de inte borde få reda på hehe..

<3

Gillar

Kommentarer

NICOLE,
Jag måste verkligen besöka Gotland 😊 Sambon och jag har pratat om att fara dit någon sommar!
nwistrand.forme.se
Heléna,
Härligt inlägg 😃 Trevlig helg 😃 Kram <3
helna.blogg.se
elin,
Sv: Haha den är verkligen så hemsk! Vågar inte spräcka den heller , haha! ja jag ska åka till Grekland en vecka , sen så ska jag ovh Adam åka till köping tänkte vi <3
devote.se/johnssons
Days by Johanna,
Välkommen till gruppen 😊
daysbyjohanna.blogg.se
MALIN,
Kul att lära sig mer om dig! Kram
malinkirstine.se
Emilia,
Roligt läsning! <3
nouw.com/emiliajoohansson
Natalia,
Spännande att läsa 😊
nouw.com/nattis
Gabriella ,
Åh Gotland är ju såå mysigt, vill verkligen dit igen!! 😃
gabriellasigfridsson.devote.se
Amanda,
Så roligt att läsa! 😊
amandalarsson.nu
Fanny,
visste cirka en sak av dessa hehhe...
devote.se/fannymagnusson