FULLSPÄCKAD HELG

Direkt efter skolan i fredags vid 2 tiden satte jag mig på cykeln och for till gymmet. Jag sprang tills svetten rann ner för pannan, blev totalt 5 km och lite intevaller. Fortsatte sedan inne i gruppsalen och gjorde övningar på egenhand, dvs utan maskiner. Körde mest övningar för de olika magmusklerna, men även lår och armar.
Efter träningspasset satte jag mig i bastun med hårinpackning och välkomnade helgen! Kvällen jag hade framför mig vad oplanerad, slutade med att jag spenderade några timmar framför idol och kollade på serier innan jag kröp ner i sängen, dötrött!
Under lördagen var det träning på koreografi som gällde (Inför fest- och bröllops mässan på söndagen). Var på slottet redan vid 10 och lämnade inte förrän strax efter 2 tillsammans med Filippa. Resten av dagen degade vi i soffan, lagade mat, tog en kvällspromenad och kollade film. Helt enkelt en kväll som alla behöver, BARA slappa!
Jag vaknade tidigt på söndagmorgonen, redan klockan 7 och var inte alls så utvilad som jag hoppats på. Drömmde mardrömmar och vaknade upp flera gånger under natten genom svettig och orolig... Slängde mig i duschen innan jag cyklade till salongen för hår och make up! Första visningen var festvisningen och några timmar senare bröllop! Jag gick för Bergfeldts Frisörsalong och bar en otroligt fin fläta som de fäste en krans och blommor i, visade även upp skor från Klintheims. Tänkte att ni får ta del av bilder från dagen! Var verkligen en super rolig helg jag fick vara med om!
A M// Hann även med att kolla på herrarnas basketmatch // Avslutade även veckan med ett skönt träningspass på gymmet //

<3

Gillar