GOGRILLA

Inlägg i samarbete med Gogrilla. Hej på er! Och god fortsättning, hoppas att allt är bra med er! Jag mår riktigt bra och har fått en grym start på det nya året! Underbart! Tänkte tipsa er om Gogrilla i det här inlägget. Hört talats om tidigare? Det har jag, men för er som inte har en aning så är det en hemsida för skolklasser, lag och föreningar som vill tjäna ihop pengar! Med hjälp av Gogrilla kan ni tjäna ihop pengar till er klassresa, fotbollscupen eller kanske till en avslutningsmiddag med jobbet. Vad som helst!

Det är både enkelt och roligt att sälja via Gogrilla! Det är populära och lättsålda grillsåser, som t.ex. tacokit, Hot Sauce, Senap & Ketchup samt Grillkassar. När ni säljer via Gogrilla får ni tillgång till produkter eller produktkatalog, för att kunna sälja! Sälja till nära och kära, eller kanske till och med gå och knacka dörr? Av egna erfarenheter är det ganska smart att skicka med sin katalog till föräldrarnas jobb. Deras kollegor är ofta väldigt intresserade av vad en har att erbjuda! Och det tjänar du bra på!

Jag har själv varit i den här situationen att samla ihop pengar, både till mitt basketlag samt till min klass. Både i mellanstadiet och gymnasiet. Det är superenkelt att få ihop pengar när en är en hel klass eller ett lag. Sätt ett mål och satsa på att sälja så många en bara kan! Med Gogrilla får ni som sagt tillgång till att sälja populära grillsåser som många använder dagligen. Det är det vi använder vardagligen som våra kunder vill åt! Skulle varmt rekommendera er att sälja via Gogrilla.

Är ni intresserade kan ni klicka er vidare HÄR -> för att klicka hem ett infopaket, helt kostnadsfritt! Infopaketet innehåller material att visa för gruppen som ska sälja: Konceptbroschyr, Produktkatalog, Priser & Förtjänst och Beställningslista. Supersmidigt att få hem och titta nogare på det ni ska sälja!

A M

<3

Gillar