GÖR DITT EGNA SKAL

Hej kära läsare! Idag kommer ni att läsa om ett tips gällande att designa egna skal till mobilen eller ett coolt skin till din dator. Hemsidan heter CaseApp och jag tror de flesta har hört talats om deras företag tidigare, nu kan ni även hitta dem på snapchat vid samma namn. På deras hemsida finner du snygga mobilskal med häftiga motiv, fina skins och det bästa av allt, du kan göra din egna design och det blir unikt! För ett tag sedan designade jag ett väldigt efterförfrågat mobilskal från deras hemsida i marmor, har fått många positiva kommentarer och förfrågningar om den. Därför tänkte jag visa er hur jag gjorde det och hur det går till. Det är väldigt snabbt och smidigt, verkligen ett stort tips om du vill ge bort något fint i present! Kolla nedan för att se hur det går till om du är sugen på att göra något eget! A M
Först väljer du vad du vill göra, ett mobilskal eller ett skin. (Skin går att göra till dator, mobil, iPads m.m.)
Jag valde att visa er hur jag designar ett skal, därför klickade jag på "Gör eget skal". 
Du kan antingen köpa färdiga skal som de har designat själva, eller väljer du någon snygg bild som du har tagit själv. Eller kanske ett kollage med en massa bilder på dig och dina närmaste vänner? Du kan välja precis vad du vill och välja hur det ska se ut!
I det här fallet visar jag bara ett exempel. Jag laddade upp en bild som jag tog från google och valde ett motiv som finns att välja under "Färdiga motiv", där finns många fina citat och symboler!När du är nöjd med din design återstår betalningen, den går till som vanligt när du beställer saker online. Ställ gärna frågor om du undrar kring något! Nedan ser ni tre alternativ som ni kan hitta på hemsidan!
// HÄR // HÄR // HÄR // Sponsrat inlägg.

<3

  • Tips

Gillar

Kommentarer

Amanda Jönsson,
Elin,
Vad kul att få göra ett eget skal 😊 det är ju mer personligt liksom!
nouw.com/ElinNordwall
Linnéa,
Åh, såå sjukt snygg :p
linnealiebig.blogg.se
CAMILLAESI,
Super bra tips 😊))) Jag har alltid undrat vart alla snygga skal kommer ifrån men nu vet jag 😉) Kram <3
camillaesi.blogg.se
Josefine,
Frida,
Spännande ska kika in där 😊.
www.saramadeleine.se
Vad bra tips! Var riktigt snyggt! 😃
fannyfredrica.se/
MALIN,
Bra tips! Caseapp's produkter är några av mina absoluta favoriter! Kram
malinkirstine.se
ullie,
jätte bra ide kanske inte så svårt att göra hoppas du får en fin söndag kram
weberskold.blogg.se