GOTT NYTT ÅR!

Godmorgon kära läsare och Gott Nytt År! Jag hoppas att ni hade en fin avslutning och en bra start på det nya året hur ni än spenderade kvällen! I och med ett nytt år så är det många som tänker på det här med löften. Jag har funderat lite på om jag ska ha några löften, och det vill jag! Det får mig att hålla mig motiverad, det blir även kul om man kan stötta varandra med sina löften! Dela gärna med dig i kommentarsfältet om du har några löften!
A M- Lägga energi på rätt saker. Jag vill göra det jag mår bra av, jag ska inte lägga energi på saker som får mig att bli nedstämd eller ledsen.
- Fokus på plugget. Jag vill ha bättre resultat, lära mig mer och lägga ner mer tid åt att plugga som ska visa en förbättring i mina betyg!
- Satsa på träningen. Jag är inne på att verkligen bygga upp min kropp, muskler och en stabilitet! Det är en lång resa från att starta där jag är nu, i och med en del förhinder med min kropp.
- Vara positiv. Jag ska alltid försöka att se saker på den ljusa sidan, oavsett vad. Upp till 99% så kan jag garantera att det finns åtminstone en positiv sak!
- Förbättra mina kunskaper om hälsa och kost. Jag har länge varit intresserad av hälsa och kost. Jag vill lära mig mer och bli kunnig om vad som är nödvändigt och ej.

<3

Gillar

Kommentarer

elin,
Sv: Det märket är jätte bra så tycker absolut du ska ta och testa det! 😊 tack så mycket!!
nouw.com/johnssons
MALIN,
Vilka grymma mål 😊 Kram
malinkirstine.se
ullie,
God fortsättning nää kanske inte löften direkt men ja måste kunna säga i från o inte va så snäll altid men mål är alltid bra att sträva efer kramar vi hörs
None
HTTP://nouw.com/carroat,
Härliga mål 😊
None
Tilda Barkselius,
Hoppas ditt år blir så bra som du vill! <3
nouw.com/tildabarkselius
Amanda Forsman,
Gott nytt år finis<3
amandaforsman.blo.gg
Henrik Olsson,
Du har satt riktigt bra mål för detta året! 😊
www.henrikolsson.eu
Linnea,
Hihi, jag har inte skrivit dagbok på flera år, så det ska bli spännande <3
linnealiebig.blogg.se
NICOLE,
Toppenmål, lycka till! =)
nwistrand.forme.se
Vilken bra lista 😃. Gott nytt år!
www.saramadeleine.se