HAR DU FÖRSÄKRING PÅ DIN KATT?

Inlägget är i samarbete med Kattförsakring.se. Hej på er! Hur mår ni? Jag mår kanon! Sitter hemma och jobbar och pluggar idag, vädret ute är ruggigt… Men blir nog en liten promenad i regnet senare för att få lite motion och frisk luft. Men nog om det, hoppas att ni mår toppen ni också!!! Jag tänkte tipsa er om en försäkring idag, katt försäkring!! :-D Jag har dessvärre ingen katt själv, men många vänner och bekanta är väldigt katt kära och har katter. Perfekt tips till alla er! Se hit!!

Det är faktiskt väldigt passande att jag skriver det här inlägget nu, för jag var faktiskt på djursjukhuset häromdagen. Vi vaknade av att min sambo Gustavs syster ringde, hennes katt hade varit dålig i några dagar och hon ville åka in till veterinären med hennes katt. Katten hade inte velat äta och mått dåligt och behövde helt enkelt få en undersökning för att komma underfund med problemet. Besöken hos veterinären kan bli väldigt dyra om en inte har kattförsäkring, jag skulle inte rekommendera dig med katt att gå utan kattförsäkring! Allt kan hända, precis som med hemmet. För hemmet har vi alla försökring på! Kattförsäkring.se jämför de bästa och populäraste kattförsäkringarna som passar bäst för er kattägare. De informerar även väldigt bra om ALLT du behöver veta om kattförsäkring, allt från avelsförsäkring till vilken försäkring som passar bäst för inomhus- eller utekatt. Jag rekommenderar er starkt att kolla in deras hemsida och läsa på lite mer om vilken försäkring som du som kattägare ska ha. Det kan bli dyrt för plånboken annars… Tips!

Att välja kattförsäkring handlar mycket om valet mellan att ha en låg premie eller en låg självrisk. Det går även att skräddarsy sin egen kattförsäkring genom att välja grundskydd och kombinera det med olika tilläggsförsäkringar som passar dig och din katt! Kattförsäkringar.se hjälper dig att hitta rätt! :-D På deras hemsida finner ni kontaktuppgifter om ni har några frågor att ställa!

A M

/ Bild från Kattförsäkring.se /

<3

Gillar