HJÄLP MOT OHÄLSA

Inlägget är i samarbete med VM Läkarkonsult. Hej <3 Hoppas att allt är kanonmegabra med er! Om inte så tänker jag på dig! Det var längesen jag var personlig på bloggen, eller pratar om hur jag mår. Jag vill börja med att berätta för er vad VM Läkarkonsult har att erbjuda. De hjälper dig med din psykiska ohälsa: sömnstörning, ångest, depression, social fobi, utmattningssyndrom, bipolär sjukdom, kris, ätstörning, tvång (OCD), psykossjukdom. De erbjuder Kvalificerade läkarsamtal, bedömning och läkemedelsbehandling. De håller även på att utveckla KBT-online kurser som självhjälp till folk som mår dåligt. Mår du dåligt tycker jag verkligen att du skall vända dig till någon, VM Läkarkonsult är ett perfekt ställJe att vända sig till.

Det finns en psykiatrisk mottagning i Uppsala på Sjukhusvägen 3, samt finns som digital mottagning med videobesök. Extremt bra i dessa tider! Jag själv har haft och har även lätt idag ångest, depression, tvång samt ätstörningar. Det är fruktansvärt att bära på alla dessa tankar som uppkommer under denna ohälsa för sig själv. Jag gick med mina ätstörningstankar i ca 3 år innan jag gick ut med det och bad om hjälp. När jag delade mitt blogginlägg och talade sanning för första gången på evigheter så fick jag så otroligt fin feedback av alla människor där ute. Min tanke var inte att be om hjälp, för då hade jag själv inte förstått att jag hade ätstörningar. Det är nu på senare dagar som jag kan säga det. Just för stunden så förstår jag inte att jag hade ätstörningar, jag kallade det “svårigheter med mat” eller en “annan syn på mat”.

Efter att jag delat med mig av mina ätstörningar och hjärnspöken blev mina föräldrar otroligt oroliga och ville allt mitt bästa och försökte med allt för att göra mig frisk. Bland det första de gjorde var att kontakta ABC, Anorexi Bulimi Center. Att prata med någon är så viktigt, viktigare än vad du själv tror när du mår dåligt. Jag uppmanar verkligen alla er där ute som mår dåligt att ta tag i det. Låt inte detta ta över dig och förstöra. VM Läkarkonsult finns av en anledning, de är kunniga på sin sak och vet hur ni skall gå tillväga för att lösa din ohälsa på bästa sätt. Jag vill er väl <3 LÄNK till hemsidan >> här, va rädda om er och ta till hjälp!! <3

A M

<3

Gillar