HUR DU SPARAR PENGAR

Inlägget är i samarbete med Sparapengar.com. Godmorgon på er!! Hoppas att allt är kanoners med er, med mig är det toppen!! Det kan inte va bättre än fredagsmorgon och två dagars ledighet framför mig <3 Jobbar igen på söndag mellan 9 och 6, ska bli kul!! Saknar jobbet </3 Nog om jobb, dock är dagens inlägg lite kopplat till jobb med tanke på att av jobb tjänar vi pengar. Och jag tänkte tipsa er om Sparapengar.com!!!! Av dem får ni de bästa spartipsen för att dina pengar ska växa. Ni får information om olika sparformer och de vägleder dig till det sparandet som är bäst för dig! Med hjälp av deras smarta tips att spara pengar på samt guider till investeringar kan du få mer pengar över, både idag och i framtiden! Hur grymt låter inte det?

Jag personligen har alltid varit den som lagt undan pengar och älskar att spara, lägga pengar på hög och bara se det växa!! *hjärtögon* Sen såklart, spenderar jag ju pengarna! Men på grejer jag faktiskt planerat, t.ex. resor eller lägenhet och liknande! Tack vare att jag har valt att spara så pass mycket som jag har gjort under de åren jag har jobbat så har jag kunnat resa otroligt mycket samt köpt lägenhet! Det är en otroligt rolig möjlighet jag har fått!

Jag skulle verkligen rekommendera er att klicka er vidare till Sparapengars hemsida för att ta del av mer och se vad de faktiskt kan hjälp dig med! Det har en flik kallat “Spartips” som verkligen ger goda råd om hur du ska kunna spara ihop dina pengar! De informerar om allt från aktier, fonder, till sparkonton och mycket mer! Visar även de bästa sparkontona just nu, det vill säga att de visar vilka som har lägst ränta, samt hur bindningstiden ser ut etc.

Några av de tipsen jag har tagit del av från Sparapengar är att en ska storhandla samt handla efter en inköpslista, du ska ställa bilen ett par veckor (ta cykel!!), undvika besök på restaurang, snabbmat och dess like! Det säger sig själv ganska klart och tydligt, men det är sällan att en tänker på dessa “små saker” som faktiskt blir till stora summor i slut ändan. Jag tycker att alla ni ska titta på Sparapengars hemsida för att lära er hur ni sparar pengar!

A M

<3

Gillar