IT'S MONDAY!

Hallå? Vart tar tiden vägen, den försvinner!? Känns fortfarande som att vi inväntar första september. Dock inte med tanken på kylan, för nu har den faktiskt kommit, huuu! Min helg har varit fullspäckad med basket. Först en hemmamatch med flicklaget, den gick helt okej. Vi hade ganska bra flow i början av matchen sen vet jag inte vad som gick snett. Sedan vidare till Huskvarna med damlaget igår, den gick också helt OK! Fick ett knä rätt på högra skinkan, fy vad ont det gör. Kan knappt sitta.
Har sagt i ett tidigare inlägg att det är skönt att säsongen äntligen är igång, det är klart att det är kul men det tar sjukt myket tid. Att åka ända upp till Jönköping två helger i rad är ju inte direkt något jag föredrar att göra varje helg. Menmen, får bita ihop, det är roligt att spela och härliga människor!
Ny vecka framför oss, nya möjligheter! Dock lite omotiverad idag, med tanke på att jag har orientering vid 13.30, vilket suger. Det är kallt och jag kommer springa vilse. Vi ska vara ute på en ö. Har haft orientering där innan när jag gick i grundskolan, det gick inte alls bra! Får hoppas att jag åtminstone lyckas med hälften av kontrollerna, mer kan min lärare inte begära! Efter skolan står jobb på schemat och sedan ta det lugnt, eventuellt plugga lite psykologi.
Har inte mycket planerat den här veckan faktiskt, blir nog en hel del timmar på gymmet (I hope..) och basketträningar. Träning uppskattas, ska på danspass på tisdag och förmodligen gymmet innan det! Hoppas att ni har en rolig vecka framför er!
A M

<3

Gillar