KASEINFLUFF || RABATTKOD

Var så taggad när jag hämtade ut paket i onsdags, jag hade ingen aning om hur stort det skulle vara men jag lyckades få med det på pakethållaren efter några om och men! Och jag blev sååå glad jag blev när jag öppnade paketet som innehöll tre produkter från Special1Nutrition! BCAA, kasein och proteinpulver!

Som jag har velat testa kaseinfluff, och nu äntligen! Till lunch i torsdags stod självklart kaseinfluff på listan, och muuuums vad gott det var! Dock väldigt sött, men jag är inte van att äta söta grejer över huvudtaget. Det kasern som jag fick är i smak av hallonmuffins, och det finns många andra smaker att välja bland. Sen kan du självklart tillsätta annat i ditt "fluff" som ger mer smaksättning. Läs nedan hur jag gjorde mitt kaseinfluff! HÄR kan ni hitta det kaseinet som jag använde, bästa av allt är att det är laktosfritt!! Glöm inte att ni har en rabattkod av mig på 10%, om ni använder 'AliceM10' i kassan!

A M

Ingredienser: // Kasein HÄR // Vatten // Frysta hallon //

Gör såhär: // Vispa ihop 2 skopor (35gram) kasein tillsammans med ca 1 dl vatten. // Tillsätt krossade frysta hallon eller något du vill smaksätta med // Lägg upp i en skål och sätt in i frysen medan du fixar din topping // Servera sedan tillsammans med goda bär, nötter, kokos eller protein crisps etc! //

<3

Gillar