KOSTTILLSKOTT DU SKA TA INNAN LÄGGDAGS

Inlägget är i samarbete med Topformula. HEJ PÅ ER HJÄRTAN! Jag hoppas från botten av mitt hjärta att ni mår så himla bra!!! Jag har haft en sådär bra vecka, men det börjar gå mot det ljusare hållet. Inget att hänga läpp för! <3 I dagens inlägg ska jag tipsa er om kosttillskott samt hälsokost från självaste Topformula! Ni vet sedan lång tid tillbaka att jag länge tränat och använt mig av kosttillskott. Jag äter dagligen kosttillskott i form av tabletter, såsom Magnesium, D-vitamin, C-vitamin, Zink med mera! Hos Topformula kan ni köpa D-vitamin för endast 29,75 kr eller Omega-3 för 24,65 kr. Det är sinnessjukt bra priser, en burk med sådana kapslar kan kosta upp mot ca 200 kr om du hittar en burk på t.ex. Maxi. Inte nog med det sjukt grymma priset… det är även gratis frakt! LÄngre ned i inlägget får ni även ta del av en liten rabattkod :-D

Jag känner många som har svårt att slappna av och som har så kallat “Restless legs”. Det är en sjukdom som innebär att det känns som att det pirrar eller kryper i benen när du sitter stilla under en längre tid. T.ex. när du ska sova och ligger i sängen, då kan det börja sticka i dina ben, lite liknande myrkrypningar i benen. DETTA kan du motverka med hjälp av att ta magnesium ca en halvtimme innan du ska sova. För att Magnesium aktiverar kroppens parasympatiska nervsystem och gör att kroppen blir trött. Något annat som är mycket populärt att ta innan läggdags är ZMA (innehåller bland annat magnesium), som optimerar din återhämtningen och minskar kramp. Hjälper dina muskler att koppla av vid sömn så dina muskler får återhämta sig ordentligt, precis som hjärnan skall göra vid sömn! Så jag rekommenderar varm att ni köper hem en burk av ZMA, eller om ni köper Magnesium separat!

För att avsluta det här vill jag dela med mig av en rabattkod till er för att ni skall hålla er friska och stärka immunförsvaret! EXTRA viktigt nu under det mörka halvåret att preppa med vitaminer och mineraler >> kosttillskott. ‘PROVA10’ ger er 10% rabatt på ett köp och det gäller till och med sista november. Kolla in Topformula för att ta del av mer spännande kosttillskott, finns vegan och sport!

A M

<3

Gillar