LAMPOR

Något jag gillar är att fixa och ordna med är mitt rum, inredning! Jag hänger ofta med min mamma till olika inrednings butiker och ger henne tips och råd om vad jag tycker och tänker. Jag har de senaste åren verkligen börjat bry mig om hur mitt rum ser ut och även hur jag ser ut själv. Därför har jag börjat med mode på bloggen och nu vill jag börja med inredning! Jag hoppas att ni uppskattar sådana inlägg, själv tycker jag att det är riktigt kul. Har även börjat med lite samarbeten, sponsrade inlägg.

Idag vill jag tipsa er om lampor från en sida som ni kan hitta HÄR. En lampa kan verkligen sätta pricken över i:et i ett rum. Vi har golvlampor, taklampor vägglampor och en massa annat skoj! Alla rum behöver tre sorters belysningar och alla är lika viktiga för helheten. Vi har allmänbelysning, arbetsbelysning och stämningsbelysning. Allmänbelysning är grunden till all god belysning och skapas bäst med indirekt belysning, d.v.s. utan synliga ljuskällor. Ett utmärkt exempel för detta alternativet är inbyggda spotlights, en dold LED-slinga på eller bakom en hög möbel.

Jag tycker inte att taklampor skapar något bra allmänljus då till exempel kristallkronor i många fall inte lyser upp hela rummet. Dock tycker jag att taklampor är den lampan som gör rummet mest. Taklampan ses ofta som en naturlig del av inredningen och är därför i många fall stämningsbelysning. Det finns så otroligt många snygga taklampor, se nedan för inspiration!

Punktbelysning kan vara i form av spotlights eller läslampor. Det kan markera föremål såsom tavlor eller växter.

Bilderna ni ser nedan har jag hittat på hemsidan och de är mina favvisar, riktigt snygga! Var dock ganska svårt att bara välja två lampor vid de olika kategorierna, finns så många!

Tips på takbelysning:

// HÄR // HÄR //

Tips på bordsbelysning:

// HÄR // HÄR //

Tips på golvbelysning:

// HÄR // HÄR //

Tips på väggbelysning:

// HÄR // HÄR //

Sponsrat inlägg.

A M

<3

  • Postad i: Bilder

Gillar