MÅL MED TRÄNING

Jag hade en frågedekal på min Instagram nu i början av den här veckan, jättekul att så många vill veta mer av mig och ta del mina tankar och synpunkter. En fråga som dök upp flera gånger > vad är dina mål med träningen? Det är faktiskt en fråga jag fick klura på väldigt länge, hade så svårt att formulera mig för det finns så mycket förklara när det kommer till mina mål. Så jag tänker att ett inlägg om mina träningsmål är en bra idé! <3 Nedanför tänker jag punkta upp några av mina mål.

- Må bra

När jag rör på mig eller tränar produceras oändligt mycket endorfiner i min kropp och jag ÄLSKAR den här känslan. Jag mår framför allt så otroligt bra av att gymma!! Men även promenader och andra fysiska aktiviteter ger mig energi. Så ett av mina mål när det kommer till träning, så är det absolut att jag vill må bra.

- Bli starkare & utvecklas

Jag tränar för att bli starkare, jag vill alltid lägga på tyngre och se vad kroppen klarar av. Jag vill tänja mina gränser och utvecklas. Träningen blir otroligt mycket roligare när en utmanar sig själv och när en väl lyckas! Med detta sagt är ett av mina träningsmål att bli starkare och utveckla mig själv! Detta tror jag många där ute värdesätter som ett av sina större mål.

- Bli smidigare

Detta skulle jag säga hör ihop med min utveckling. Men för att förklara "bli smidigare" så menar jag på att jag vill bli smidigare helt enkelt, haha... Det går egentligen inte att förklara på ett så mycket mer utförligare sätt. Jag vill kunna utföra mina övningar utan några problem > bli smidigare.

- Bli säkrare

Här finns det fler än bara en faktor jag vill bli säkrare på, men i första hand tänkte jag på min teknik och även självkänslan. Jag vill att min teknik ska vara perfekt, jag är alltid petnoga med hur jag utför mina övningar i och med att det är EXTREMT viktigt. Dels för att undvika skador, även för att jag ska hitta kontakt på rätt sätt med rätt muskler för att lättare kunna bli starkare. Det finns mycket fördelar med en bra och utförlig teknik! När det kommer till att bli säkrare med min självkänsla... Den har jag kommit så otroligt långt med, verkligen! Jag jobbar fortfarande på den, men att kolla tillbaka fyra år på mig själv när jag befann mig på ett gym. Wow. Rädd och osäker tjej som hatar på sig själv i alla lägen. Kan skriva hur mycket som helst om detta, men ska försöka hålla mig kort. Som sagt är jag otroligt mycket säkrare i mig själv idag, men ännu inte där jag vill vara. Jag vill en dag kunna älska mig själv, eller åtminstone kunna acceptera mig precis som jag är, PRECIS som jag accepterar andra precis som dem är. Det svåra ligger i att göra det med mig själv.

<3

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men heja dig!!! Så galet grym du är fining <33
nouw.com/matildaberlin
klingjulia
klingjulia,