MÅNADENS LISTA #10

Hej på er! Jag frågade på Instagram vad mina följare vill se mer av på Instagram, & det var faktiskt någon som ville att jag skulle uppdatera bloggen mer. Blev superglad av den kommentaren, för har faktiskt inte varit riktigt motiverad till att blogga på senaste tiden när jag har jobbat så pass mycket... Har även lagt mer tid på Instagram! Så ni får gärna följa mig där >> @alicemalmstrom <3 Nog om det, förra året gjorde jag inlägg så kallade "Månadens lista" ett sådant inlägg blir det här nedan!

A M

Månadens färg: Grön!! Jag har alltid varit fram och tillbaka med vilken färg som är min favorit... Grön har varit fram och tillbaka fler gånger, och nu har den varit tillbaka!!

Månadens favorithändelse: Måste nog säga min pt-utbildning i Marbella! ELLER när jag och G åkte till farmor och farfar & gjorde vegetarisk k*ttbullar, sååå mysigt!

Månadens dryck: Lohilo!! Hela kylen fylld (snart inte...)

Månadens detalj: Inga fransar (typ??) Jag har under en lång period haft fransförlängning, men har inte gjort några nya >> det vill säga går runt utan. Jag vet inte riktigt vad jag känner utan, tycker inte riktigt att jag känner mig fin. Men det är något jag jobbar på! Har faktiskt bokat in lashlift på fredag, för att ändå göra något! Ska bli spännande att se hur det blir! <3

Månadens klädesplagg: Alla mina nya träningstights hihi, speciellt mina gröna från Chiquelle <3

Månadens längtan: Haha kan jag säga hemlängtan? Mina två veckor som jag spenderade på Marbella hade jag sån oooooootrliG hemlängtan! Ville hem redan andra dagen hehe...!

Månadens uppfyllda mål: Det var inte något speciellt mål jag hade under den här månaden, men jag har tagit nya pb i böj, marklyft och bänk!! Så jag är nöjd!

Månadens diss: Alltid så svårt att komma på... MEN jag tror att dissen är kylan. Jag älskar snö! Men jag gillar inte kylan hehe :P Känner att jag håller på att få någon släng av influensa > känner mig trött och hängig, fryser och dant! :(

<3

Gillar