MATTOR ÄR MYSIGT hihi

Inlägget är i samarbete med Trendcarpet.se. Hej på er, hoppas att allt är bra! Med mig är det kanon, laddad för valborg! Men inte valborg jag ska skriva om och dela med mig av idag, ska nämligen tipsa er om mattor! :-P hihi! Jag hade inte klarat mig utan mattor, jag tycker att de gör så stor skillnad i en bostad. Älskar stora fluffiga mattor som en typ vill lägga sig på och sova(?!?!) Trendcarpet är ett av Europas största sortiment när det kommer till moderna mattor till sjukt bra priser! De har allt från ullmattor, kelimmattor, naturmattor och andra snygga och trendiga mattor som är populärt idag! De samarbetar även med designers i hela norra delen av Europa när de ska ta fram säsongens färger, mönster samt material. Därefter låter dem de tillverkas under Care & Fair-garanterade förhållanden runt om i världen.

Nog om det, nu ska jag tipsa er om deras snygga mattor, lägger även inte lite bilder här nedan på några av mina favvisar! <3 I vårt gamla hus hade vi ett spa nere i källaren, då jag var med och bestämde hur det skulle se ut. Bland annat hade vi en fluffig lila matta i mitten av badrummet, en färgklick som ger en känsla av mys! Jag hittade liknande mattor hos Trendcarpet som var superfina! Det är verkligen ett tips att ha en matta i badrummet, att inte bara nöja sig med en badrumsmatta som en kliver på direkt efter duschen. Jag tycker ni ska lyxa till det och gå utanför boxen! Lyxa till det i badrummet och gör det mysigt!

Ett tomt vardagsrum är lätt att snygga till om ni placerar en stor matta, då det också bidrar med en mer hemkänsla och myshet! Jag har en vit rund och fluffig matta i mitt sovmorgon, den dämpar dels ljuder men passar även in väldigt bra med mina andra möbler samt tavlor och dekorationer. Så med det sagt, skaffa mattor! Mattor gör så stor skillnad i en lägenhet och i hus! Eller hur du nu en bor, mattor gör mycket mer än en tror. Kika in nedan så ser ni några av mina favoriter som sagt! <3

A M

<3

Gillar