MIN HELG

Godmorgon på er! Helgen flög förbi fort som vanligt och vi har redan en ny vecka framför oss! Jag har verkligen bara haft en myshelg! Min lördag bestod av flera timmar i köket, bakade tre olika julgodisar, nyttiga julgodisar! Jag ska ta och fotografera dessa och sedan ladda upp tillsammans med recept, ni har något att se fram emot! Senare mot kvällen lagade pappa en supergod middag och därefter träffade jag upp två vänner för mys!
Igår hade jag en liten adventsfrukost med mamma och pappa, känns konstigt att det bara är två söndagar kvar innan julafton! Senare vid lunchtid hämtade några kompisar upp mig och vi drog på en photoshoot! Det var verkligen svinkallt ute, trots det tror jag nog att vi fick till bra bilder! Några timmar senare åkte jag hem och gjorde mig en stor kopp vegansk varm choklad, mums! Resten av dagen var jag på gymmet och tog det lugnt hemma. Gav mig på ett Yogapass, känns riktigt bra i både kroppen och själen efteråt! Vintermörkret ger mig inte speciellt mycket motivation till att hitta på mycket mer än det jag hunnit med idag... Jag trivs bra hemma och på gymmet, hihi! Men det var ritkigt skönt att få komma ut och träffa Fanny och Melissa, trots kylan! Hoppas att ni hade en lika mysig helg som jag, jag ska ta och göra mig en god frulle och sedan hoppa på cykeln och dra mig vidare till skolan.
A M


// Photoshoot // Gymmet // Sneakpeak från photoshooten //

<3

Gillar

Kommentarer

Henrietta,
Åh kan inte fatta att det är så nära till julen!
henrietta.vione.co
Anita,
Lät som en bra helg 😃 😃
siliiins.blogg.se/
Tilda Barkselius,
Men så kul med både photoshoot och gym 😊
tilda.vione.co
Therese,
Härliga bilder! 😊 Kolla gärna in min julkalender i bloggen 😃 En ny lucka öppnas varje morgon med tävlingar och rabattkoder ända fram tills julafton 😊
Misstossequeen.se
Therese,
Svar: Kul att du tycker det 😊
Misstossequeen.se
Mischievous,
Ja gör det, den är riktigt bra! 😊 Fina bilder! Och kul att baka julgodis, ska också göra det nu snart någon dag 😊
mischievous.se
Amanda Jona [SPONTAN],
Lät verkligen som en riktigt rolig helg, kul med en photoshoot! 😊
spontan.blogg.se
Amanda Jona [SPONTAN],
Lät verkligen som en riktigt rolig helg, kul med en photoshoot! 😊
spontan.blogg.se
Joline,
Men mys!!✨
Jolinesblogg.se
Åh vilken mysig helg! Visst är det helt sjukt att det bara är två söndagar kvar tills det är julafton.. Galet! Kram
www.amandahans.se