MIN RESA OCH MINA MÅL MED TRÄNING

Jag tänkte dela med mig lite av min "resa" genom träningen samt mina mål med min träning, jag behöver nog påminna mig lite själv vad jag egentligen strävar efter. Måste man sträva efter något? Först och främst började jag med träning i form av basket. Jag hade upp till 5 träningar i veckan + matcher på helgerna. Det blev många träningar i och med att jag spelade med både flick- och damlaget. (Gör även idag) 2015 fick jag smärtor i svanskotan som sträckte sig upp i hela ryggen och upp i nacken. Jag kunde inte träna upp till 100% på över ett år.. Det tog väldigt hårt på mig eftersom jag verkligen brann för basket och ville satsa!

I slutet av 2015 skaffade jag mig ett gymkort och började att träna det som inte "drabbade" min skada. Vi vet fortfarande inte vad felet var. Jag gick igenom vanlig röntgen, magnetröntgen, tagit blodprover och varit på många olika behandlingar. Inga tester eller prov har visat något överhuvudtaget. Men idag mår jag bra och kan träna fullt ut! Dock kan smärtan komma tillbaka i vissa lägen.

Vad är då mina mål med träningen? För det första så är träning mitt största intresse, jag mår bra av att träna både fysiskt och psykiskt! För tillfället har jag inte några större mål än att jag vill bygga upp min muskelmassa, med det menar jag inte så pass mycket som bodybuilding. Det jag strävar efter är mer utav en vältränad kropp. Dock är det viktiga med träningen enligt mig att man ska göra det för sig själv, man ska inte träna för någon annan. Oavsett om det här är något som kan påverka även mig ibland så ska man inte träna för att bli "snygg". Jag tycker att man ska träna för att man vill ha en bra hälsa eller kanske för att göra något som man tycker är roligt.
Jag är inget träningsproffs och har mycket kvar att lära, men jag tycker det är otroligt intressant och roligt att läsa om kroppens funktioner och hur man kan träna olika muskelgrupper etc. Om ni vill ha tips på något som kost eller övningar för specifika muskelgrupper är det bara att höra av sig! Jag delar gärna med mig av min kost i ett annat inlägg om det skulle vara intressant!

Om ni har några frågor och funderingar kring min träning får ni gärna kommentera eller kontakta mig via mejl! alice.malmstrom00@gmail.com
A M

<3

Gillar