NEDRÄKNING

Yes! Nu är vi här igen, vintertiden är snarast kommen. Jag kan känna att kylan har börjat närma sig och snön kan faktiskt komma när som helst, tro det eller ej. Det är endast 39 dagar kvar till julafton, tiden går riktigt fort. Ska nog snart ta att börja julhandla, jag har bara fixat tre stycken och har hur många som helst att ordna. Det är så himla mysigt att gå omkring att julhanlda, alla fönster är dekorerade och mysig belysning överallt! Nog om julen jag ska inte göra er stressade, men det är faktiskt inte lång tid kvar!


En liten life update, mitt liv rullar sitt band som vanligt, jag får fortfarande inte träna men ska på besök i Oskarshamn på mangetröntgen i veckan. Ska bli jätteskönt att få veta vad det är som är felet med min rygg, har ju haft ont sen vecka 12.. Det har tagit väldigt mycket från min energi och gör fortfarande. MEN förhoppningsvis är det snart slut på detta elände, hoppas på allt jag har. Skolan går hyfsat bra, vi ska börja med våra muntliga nationella i veckan vilket jag är ganska lugn med. Trodde att jag skulle känna mer press över alla nationella men än så länge är det chill. Får hoppas att de går som mina förväntningar, hoppas ni har det bra!
A M

<3

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

får nog också julhandla snart 😊
frejalimelake.com
Johanna Utterberg,
Tiden går så fort, längtar som en galning till jul! 😊
johannautterberg.vione.se/
Amanda Forsman,
Känns galet att julen redan snart är här!
amandaforsman.blo.gg
Ja det är verkligen fruktansvärt, när ska denna ondska ta slut 😟 Det känns så hemskt att min lilla nyfödda son ska behöva uppleva allt detta hat i världen 😟
vicktoriajohansson.blogg.se
moa,
åå är så grymt taggad på jul!
erikssonmoa.devote.se
Julia,
Har också nedräkning, hihi! sv: Åh tack sötos! Kram
juliasvenssons.se
linda,
Hoppas de ser vad som är fel med ryggen på dig :/ jag ska röntga min nacke för att se om de är något fel :/
www.nouw.com/LindaLinnros
Amanda Jona [SPONTAN],
Men oj, är det bara så kort tid kvar!? :O
spontan.blogg.se
Terese,
Åh jag längtar så mycket efter snön! sv: Hihi åh tack så supermycket! 😊 Kram
tereseflinth.se
Sara ,
Åh va jag längtar till jul <3
nouw.com/nolongerironic