NYTTIG NUTELLA

Har ni någonsin hört talats om NYTTIG nutella? Hur gott och underbart låter inte det isåfall? Jag hittade ett recept som jag ändrade om lite. Nötkrämen blev otroligt god och jag måste verkligen dela med mig av detta enkla receptet, så himla gott att ha på mackan eller i gröten! Stort tips!
A M

Ingredienser: 200g hasselnötter (utan skal) / 50 g mörk choklad / 1 msk kokosolja / 1 krm äkta vanlijpulver / 1 nypa salt / 2 tsk agavesirap.
Gör såhär: Sätt ugnen på 175°C och grädda hasselnötterna på en plåt med bakplåtspapper i 15 minuter. Ta ut nötterna och låt dem mixa på lägsta hastighet i 10 minuter, tills det blivit en tjockare kräm. Smält den mörka chokladen och lägg i en msk kokosolja. Häll i chokladen och kokosoljan i nötkrämen och tillsätt sedan salt, vanlijpulver och agavesirap efter egen smak och tycke! Mixa lite till så att det blir en jämn och slät nötkräm. Klart!

<3

  • Recept

Gillar

Kommentarer

Tack för tipset! Älskar nutella! Svar: Finns inga recept eller så, under mina flytande dagar så äter jag köpt soppa, yoghurt, unnar mig glass ibland, fil, måltidsersättning.. Ja vad som helst som är flytande. 😊
nouw.com/lilbabustyle
sandra,
Erika,
Smart att göra egen 😊
icanpikan.blogg.se
Boel,
Nutella är ju verkligen det bästa som finns!
musicwithboel.blogg.se
Amanda,
Åh vad gott
amandalarsson.nu
Therese,
Men så gott 😃
Misstossequeen.se
Amanda Jona [SPONTAN],
Låter supergott! 😊
spontan.blogg.se
Sarah,
hehe älskar ugglor
klarahs.blogg.se
sandra*,
vilket bra tips 😃 jag älskar verkligen nutella det är så sjukt gott!
ssandras.se
Anita,
Spännande! 😃
siliiins.blogg.se/