OKLA SPORTRESOR

Inlägg i samarbete med OLKA Sportresor. Heeeej på er! <3 <3 Hoppas allt är kanoners! Med mig är det toppen, fredag och ledig!!! underbart! I det här inlägget ska jag tipsa er om OLKA! Har ni hört talats om det tidigare? Om inte >> En av Sveriges största sportresearrangörer, som anordnar sportresor. Resorna är allt från träningsläger, cupresor för idrottsföreningar som är skräddarsydda. Samt fotbollsresor till Europas toppligor samt konfrensresor och till stora idrottsevenemang t.ex. EM och VM etc.

OLKA Sportresor har under många år varit ett väletablerat varumärke bland idrottsföreningar och bland alla sportgalna personer! De har i 40 år skräddarsytt oförglömliga resor åt cirka 20 tusen nöjda resenärer, årligen!! De har satt samman två roliga och värdefulla saker ihop och skapar OLKA = sport & resor. OLKA finns med er från start till mål.

Av egna erfarenheter har jag aldrig varit iväg på en sportresa och kollat på, däremot har jag varit iväg på basketcuper samt basketläger. Det är en otroligt rolig grej, minne för livet! Hos OLKA Sportresor är det väldigt populärt att åka på fotbollsresor > du kan åka på resor till storstäder såsom London, Barcelona, Madrid, Milano, Rom och Liverpool med mera! OKLA hjälper dig och kompisgänget att ordna transfer, tips på resturanger och roliga utflykter och mer. De har en unik erfarenhet av idrottsresebranschen och deras kontaktnät gör att de kan hjälpa alla sällskap som vill boka, stora som små! Fotbollsresor via OKLA Sportresor är en kanonbra grej att göra med kollegorna eller kompisgänget!

Utöver fotbollsresor har det även fromel-1 resor till alla stora race! Det vill säga t.ex. Grand Prix-tävlnig till Italiens GP, Spaniens GP i Barcelona, Englands GP och massa mer! Allt du behöver göra är att köpa en biljett eller låt PKLA skräddarsy din paketresa med biljetter, hotell och flyg! Det kommer utan tvekan bli ett minne för livet!!

A M

<3

Gillar