PÅ BÄTTRINGSVÄGEN

Mmmmm... Tråkigt nog är jag fortfarande sjuk MEN jag är på bättringsvägen. Det tar väldigt hårt på mig och det påverkar mig otroligt mycket. Jag har ingen större aptit, inte samma glädje och ryck i mig som vanligt. Mitt humör går upp och ner hela tiden och det tar emot att inte kunna ta sig till gymmet och bara strunta i ALLT & bara köra mitt race. Jag hoppas på allt att jag är tillräckligt pigg för att kunna köra ett pass imorgon, eller eventuellt ikväll(?) Jag stannade hemma från skolan igår men som sagt är det betydligt mycket bättre idag och det börjar bli dags att komma upp på benen och klara av att träna! Jag känner mig faktiskt väldigt motiverad till att köra igång nu. Jag har planerat både kost och tränings för kommande vecka, hoppas att det går an! Hur har träningen gått för er än så länge den här veckan? Har ni några mål?

A M

// Har tyckt i mig mängder med frukt & grönsaker för att boosta kroppen med vitaminer och mineraler. Igår fixade jag även lite BCAA med lime och bär <3 //

<3

Gillar

Kommentarer

emmaliindstrom
emmaliindstrom,
så skönt att du mår bättre! 😍
nouw.com/emmaliindstrom
alicemalmstrom
alicemalmstrom,
Pia Widlund,
Intervaller igår, gick katastrofdåligt. Cyklade till gymmet och jah måste vara totalt utvilad i benen om det ska funka att maxa som jag gör. Men, nytt löppass ikväll i alla fall!! Krya!
www.piaw.se
emmanathaliea
emmanathaliea,
Vad skönt att du mår bättre, hoppas du är helt bra snart!! 😘
nouw.com/emmanathaliea
alicemalmstrom
alicemalmstrom,
celinelundqvists
celinelundqvists,
Hoppas du återhämtar dig ordentligt snabbt!
nouw.com/celinelundqvists
celinelundqvists
celinelundqvists,
Hoppas du återhämtar dig ordentligt snabbt!
nouw.com/celinelundqvists