PROTEINGLASS

Jag får inte nog, haha! För någon månad sen köpte jag hem två förpackningar av proteinglass i smaken Chocolate Peanut Crunch, slutade med att jag blev förälskad! Nu har jag köpt hem ännu två smaker som jag tidigare aldrig har provat. Salted Caramel och Caramel Chocolate Swirl, super goda dem också! Favoriten av de alla tre är nog Salted Caramel. Jag har sett att de även ska ha Bananasplit som jag är nyfiken på, jag som älskar banan! Företaget som gör dessa glassar heter Lohilo och ni känner säkert igen det om jag nämner god glass, haha! Jag blev superglad när jag fick syn på Lohilo med tanke på att glasserna är laktosfria, även låg fetthalt, hög proteinhalt och låg sockerhalt. Glassen passar alltså perfekt dygnet runt, veckodag som helg! Jag föredrar de innan eller efter gymmet!

A M

<3

  • Bilder

Gillar

Kommentarer

http://siliiins.blogg.se,
Men ååååh!! Gott 😊
None
Linda,
Åh, måste testa 😊
lindaviktoria.se
Henrietta,
Har aldrig testat proteinglass! Verkar intressant 😊 P.S. nu är min nya blogg uppe! Kika gärna in och säg vad du tycker 😊
henriettas.fi
Elin,
Åh det vill jag testa!! Vad kostar dom? <3
katteselin.blogg.se
MartinaOlsson,
Hej! Jag vill bara tipsa dig om att lucka 9 i min julkalender nu är öppen 😊 I dagens lucka kan du vinna tandblekningskitet "Ultimate" från White One som innehåller allt du behöver för att få et vitare leende! Låter detta som något för dig? Klicka då på länken nedan för att vara med och tävla 😊 http://martinaolsson.myshowroom.se/64036/julkalender-lucka-9-5/ (en ny lucka öppnas varje dag klockan 11.00 t.o.m. den 24:e december)
martinaolsson.myshowroom.se