PT-UTBILDNING

Tjena!!! Det var inte igår <3 <3 Hoppas att allt är kanon med er, med mig är det suuuper! Jag är hemma efter två veckor i Marbella! Kunde inte varit bättre med mig. Har varit iväg på pt-utbildning med BodyFight! På fredag, om en vecka får jag svar om jag blivit godkänd på mina tentor och förhoppningsvis får jag min licens, att jag är utbildad personlig tränare!! Detta känns ändå lite sjukt... Att bli personlig tränare har i några år varit mitt mål och en dröm! Och helt plötsligt har jag varit på utbildning, blev i all hast så jag inte ens hunnit skriva det på bloggen. Jag vill inte gå och ha förhoppningar eller ta ut något i förväg nu, men jag håller verkligen tummarna på att jag blir godkänd så jag slipper göra om provet.

Utbildningen har varit så sjukt lärorik och jag har lärt mig jättemycket! Min syn på träning har utvecklats, och mina förmågor, kunskaper och erfarenheter har en helt ny nivå! Det har varit långa dagar från klockan 9 till 7 i princip varenda dag. Men med tanke på att allt är ihoptryckt på två veckor är det förståeligt när det är så pass mycket vi behöver lära oss. Efter en vecka kändes jag helt full av massa nytt och hjärnan var tomatsås. Hade behövt en dag ledigt för att kunna få in all information och ta till sig allt, men det gick ändån! Är jätteskönt att vara hemma igen, hade enorm hemlängtan!

Skulle du vara intresserad av att köpa kost- och/eller träningsschema av mig så vill jag gärna att ni hör av er till mig antingen via mejlen alice.malmstrom00@gmail.com eller på Instagram @alicemalmstrom. Jag finns här för att hjälpa dig med dina mål!!! Kram <3

A M

<3

Gillar