SKRIVA TESTAMENTE ?

Inlägget är i samarbete med Lavendla Juridik. Hej på er, hoppas att allt är bra med er! Jag har haft väldigt mycket omkring mig på senaste tiden, samt lämnat in min dator i skolan. Men inom kort har jag en ny, bättre variant och bloggen kommer vara aktivare!! Så anledningen till att det står ganska tomt här just nu beror på att det är mycket inför studenten, flytt, resor och dylikt. Ni har säkert förståelse. Men nog om det, idag tänkte jag göra något väldigt annorlunda och något unikt. Något jag tror ni inte vardagligen brukar läsa blogginlägg om, haha! Som nämnt är inlägget i samarbete med Lavendla Juridik, ett företag som hjälper till med allt inom familjejuridik och begravning. De hjälper bland annat till med att skriva testamente!

De erbjuder er en egen personlig jurist som hjälper en med alla frågor, om en inte vore intresserad av att skriva ett testamente kan en använda sig av deras egen kostnadsfri tjänst “Lavendla Arkivet”. Där kan en ange alla sina typer av önskemål, däremot ger det inte den juridiska giltigheten som ett testamente om en ska testamentera något av värde.

Jag har ett par gånger fått tanken om att skriva ett testamente, för jag menar… En vet aldrig när något kommer hända! Det går inte att förutspå när, var eller hur det kommer ske. Därav har jag fått tanken om att jag borde skriva mig ett testamente som mina nära och kära får ta del av, så de vet vad de ska göra med t.ex. mina egendomar! Det är en läskig tanke och jobbigt ibland, men det är väl bättre att en är på säkra sidan och vet att testamentet kommer att hamna i goda händer med MINA önskemål. Med tanke på att jag är bosatt i Kalmar vill jag dela med mig av en länk till juristen här! Säkerställ att din sista vilja blir verklighet. Skriv ditt testamente idag med hjälp av Lavendla Juridik Kalmar!

A M

<3

Gillar

Kommentarer