SPARA EXTRA

Inlägget är i samarbete med Kortio. Hej på er igen! Kunde ni tänka er att det blev såhär många inlägg den här veckan? Många och många… Men mer utöver det vanliga! Tänkte tipsa er om kortio idag, Kortio hjälper dig att hitta den bästa kreditkort och visar alla erbjudanden och kampanjer från marknadens kreditkort för att hitta det som passar dig bäst. Innan jag drar igång med mina åsikter så tycker jag att det vore kul att berätta lite om just Kortio. Kortio bildades år 2013 med målet att hjälpa konsumenterna att hitta rätt i den expanderande kreditmarknaden, de är även oberoende av kreditförmedlare som är fristående från kort och låneinstitut. Idag står Kortio under Finansinspektionens tillsyn och har tillstånd att bedriva kort- och låneförmedling. Med deras långa erfarenheter av att förmedla individers privatekonomiska tjänster med hjälp av internet som utgångspunkt så förmedlar de er kortansökan till en bald bank samt kreditinstitut.

Kortio.se vill att befolkningen borde förstå fördelarna med att nyttja ett kreditkort, och framför allt att hitta det kortet som är anpassat för precis dig och dina situationer och din livsstil. Jag personligen tycker att kreditkort är smidigt när jag är ute efter att shoppa mycket, t.ex. under juletid när julklappar ska inhandlas! Då kan Kortio hjälpa dig att visa vilka kort som ger bonuspoäng och massa av rabatter. Hur bra låter inte det? För vem vill inte spara de där extra kronorna? I slutändan blir det en stor summa pengar som du sparat in på att använda dig av rätt kort.

På deras hemsida har du mängder av olika funktioner och kan ta reda på mer, om ni finner detta intressant! T.ex kan ni jämföra lån, då ni kan ta reda på vilket lån som har lägst ränta. Slutligen vill jag fråga er hur ni går tillväga, om ni använder er av kreditkort eller hur gör ni? Lämna gärna en kommentar innan ni klickar er vidare. Ha det bäst! Kram

A M


<3

Gillar

Kommentarer