STUDIEDAG

Godmorgon! Idag är det studiedag och jag sitter och kollar på en ny serie som jag hittade på Netflix, vet inte riktigt vad jag tycker om den än. Den heter Make It or Break It och handlar om ett gäng tonårstjejer som tränar gymnastik på elitnivå, samtidigt som de hanterar tonårsproblem som till exempel killar, kompisbråk och avundsjuka. Jag har aldrig hört talats om den tidigare men jag får ge den en chans! Men snart ska jag faktiskt sätta mig på cykeln för att sticka och handla inför en brunch med Z, mys!
Senare idag vid två tiden ska jag ta mig till vårdcentralen för att kolla igenom mina leverfläckar och även snacka allmänt om min rygg som jag har haft problem med hela året. Efter besök hos vårdcentralen ska jag in till stan för att plugga och ta en fika med M.
Och till slut drar jag mig vidare till gymmet och tänker köra ett styrkepass, tyvärr har jag ont i knäna och kan inte köra kondition. Himla tråkigt att det alltid ska komma något i vägen för mig.. Typiskt mig att alltid vara skadad, ni som känner mig vet.. Jag hoppas att ni får en bra start på veckan och har det bra!
A M


// Bild från en tidigare brunch //

<3

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Emelie Andersson ,
Så skönt med studiedag! 😊 Sv: ja eller hur! 😊
emeliiiiieandersson.blogg.se
linah,
åh så härligt! <3 lycka till hos vårdcentralen
nouw.com/linaheve
Vad skönt med studiedag 😊 Hoppas att du har haft en bra dag 😊
None
Prietha,
Skönt med studiedag!
prietha.se
Maria,
Låter som en mysig dag Ktam
www.houseforus.blogg.se
my,
Vad skönt med studiedag!
monkiapa.blogg.se/
Skogsraah ?,
Hoppas det gick bra på vårdcentralen!
skogsraah.se
Martina,
Låter som en jättemysig dag! 😊
None
N A T H A L I E ,
Mysigt, skönt med studiedag! 😊 kram
nathalie.vione.se
Amanda,
Skönt med studiedag och vila!
itsmenotyou.blogg.se