TANKAR

Jag vill pausa mitt rullband som går runt och runt i mitt huvud just nu. Har nu gått i årskurs 9 i ca två månader och jag har redan fått nog. Varje vecka är en enda stor klump med panik, stress och ångest. Tyvärr sätter jag väldigt höga krav på mig själv och vill gå ut med bra betyg inför gymnasiet. Proven, läxorna och inlämningarna är tooo much! Varje vecka har vi minst fem läxor och ett prov, det tar verkligen kol på mig. Det känns som att mitt liv går på ett rullband. Tar mig till skolan och pluggar. Kommer hem och fortsätter att plugga. Går och lägger mig med läxor som är ofärdiga. Vaknar och traskar tillbaka till skolan. Och om igen. Jag tror ni har fattat min poäng, jag vill verkligen bara sätta stopp på allt.

Sen kommer vi till det här med gymnasievalet.. Att få höra om och om igen att det här valet är min framtid, är inget som hjälper mig just nu. Jag är dock ganska säker på vilken linje jag vill välja, det står mellan två olika linjer i samhälle. Att välja mellan dessa två kommer bli ett tufft beslut! Det står mellan samhälle- räddning & säkerhet eller media. Jag vill bli något inom polis och brandman när jag blir äldre MEN jag älskar att hålla på med film och fotografi. Jag har ju även bloggat sen jag var runt 10 år och bloggar även idag. Ett tufft beslut kommer det bli som sagt.

A M

<3

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

johanna,
Har en tävling på bloggen! Kika gärna in & delta!
nouw.com/jaxel
Boel,
Jag hoppas att du kommer må bättre snart. Skolan är verkligen pain in the ass emellanåt. Försök att strukturera tider på dagen som du ska göra läxor och plugga mellan, och andra tider så tar du verkligen hand om dig. Tar ett bad, går på promenad, kikar på film eller vad du nu känner att du slappnar av dig. Om du känner att det verkligen är alldeles för tungt, prata med din lärare och föräldrar så att du kan få det stöd du behöver. Det förtjänar du <3
musicwithboelish.blogg.se