TIPS : MOTIVATION TILL TRÄNING

Att hitta motivation till träning är inte det lättaste, framför allt inte för dig som inte alls är intresserad av träning! Jag tänkte att jag skulle dela med mig av några tips för att hjälpa dig som inte har någon motivation just nu (men det kommer du ha, det kan jag lova dig!)
A M

Först och främst, börja med att fundera på vad och varför du vill träna. Börja sedan smått med att göra ett upplägg och sätt upp eventuella mål som du SKA nå! (sätt inte för höga krav på dig i början)
Skriv ner och anteckna det du tränar för att sedan kunna se dina resultat med eventuella ökningar av vikter etc. Dock är det viktigt att du inte går ut allt för hårt i början, det kan istället ge en negativa effekter och vända till något dåligt. Dvs att du ska ta steg för steg, det krävs jobb och slit för att nå sina mål och det tar tid! Tålamod krävs!

Träningskläder! Det är viktigt att du känner dig bekväm när du tränar, annars kan det störa din koncentration. Själv älskar jag att köpa snygga träningskläder dels för att känna mig bekväm men även för att kunna variera. Lite färg på det hela kan nog pigga till dig till att fara till gymmet! ;)
En tränings kompis brukar många tipsa om, och det håller jag med om! Att ha en vän vid sin sida kan underlätta om du presterar bättre med sällskap. Men se till att ni inte står och snackar allt för länge, haha! ;)

Musik är en stor prio när jag är på gymmet eller när jag är ute på löpspåret! Oavsett om jag går på bandet eller kör egna övningar så tycker jag att träningen underlättar! Gör en bra lista med peppande låtar som ger dig känsla och glädje!

// Bilder lånade från Google //

<3

Gillar

Kommentarer

NICOLE,
Härligt inlägg 😃
nwistrand.forme.se
elin,
Sv: Men åh tack finaste Alice , vad glad jag blir! Hoppas du får en toppen bra dag!<3
devote.se/johnssons
Johanna Utterberg,
Vilka härliga tips, väldigt bra! 😊 Hoppas du får en underbar helg! <3 Kram
johannautterberg.blogg.se
ullie,
jätte bra tips lyssnar alltid på musik då
weberskold.blogg.se
Ida,
Att träna med någon skulle jag säga är de bästa för då kan man inte hoppa av när man lovat varandra att träna en gång i veckan ihop typ 😊
nouw.com/iidaeiinarsson
Julia Svensson,
åh så bra tips!
juliasvenssons.se
Emelie,
Väldigt bra tips! 😊
www.devote.se/emeliejanssonsjogren
Matilda Berlin,
Verkligen sååå bra tips!! =) Kram fining <3
matildaberlin.se
Agnes,
Så himla peppande inlägg! Jag tycker att det som är mest peppande är när man tränat färdigt ett pass och ser pumpet i den muskelgrupp man tränat! Eller när man vaknar dagen efter med väääärldens träningsvärk, alltså jag blir så pepp!
None
Anita,
Bra tips ! 😃
siliiins.blogg.se/