TRAFIKO

Inlägget är i samarbete med Trafiko. Halloj!! Hoppas att läget är bra med er, med mig är det toppen!! Jag har ÄNTLIGEN tagit tag i mitt körkort, tro det eller ej! Men jag är på g! Det känns verkligen superbra, så mycket frågor hela tiden om hur det går med körkortet. För två år sedan när jag va 18 och det var som hetast med körkort, så gick jag på körskola och jag hade kommit långt! MEN jag mådde inte bra. Jag var tvungen att minska på mina krav på mig själv och prestationsprinsessan som jag är. Var tvungen att välja bort något ur mitt liv som la sig som en tyngd över mig. NU, två år senare är jag pepp igen och känner mig redo att skaffa det där kortet någon gång!

Via Trafiko som är certifierade av Transportstyrelsen kan jag enkelt och smidigt beställa hem ett teoripaket som underlättar för mina studier. Jag föredrar att studera via internet/appar, det är enkelt att förstår, smidigt att plugga lite närsomhelst för mobilen har en alltid nästa med sig överallt. I detta paket jag talar om får en även en teoribok samt alla frågor online. Även lektioner inkluderar! & givetvis är det klara-provet-garanti ;-) Körkortsboken finns inte bara i svenska, de erbjuder teoriböcker med engelska, arabiska, persiska med mera. Hur grymt är inte det?!

På Trafiko kan ni även enkelt boka tid för handledarkurs! Antingen befinner sig kursen i Kalmar eller Västerås. Handledarkurs är något du behöver gå för att du ska kunna få lov till att övningsköra hemma (privat övningskörning). Denna kurs behöver du som “elever och handledare gå. Kursen kan även kallas för introduktionsutbildning. Denna kurs hålls enligt Transportstyrelsens kursplan och är tre timmar lång. DET går fortare än vad en tror! Tro mig haha :-P Ni kan enkelt boka handledarkurs via Trafiko och starta igång din resa mot ett körkort, precis som jag! Min sambo har faktiskt erbjudit sig att gå handledarkursen för att kunna övningsköra med mig, vore verkligen hur grymt som helst! *_*

A M

<3

Gillar