TRAVEL

Att resa och upptäcka världen är något jag verkligen vill göra med mina pengar i framtiden! Jag har gjort mig en egen liten spargris där jag lägger ALLA mina kontanter. Det är ett ganska smart knep att spara pengar på, så fort du får seldar eller småmynt, lägg de i en burk etc! Sen bestämmer du dig för att inte röra pengarna. Såklart ska du röra pengarna sen vid det tillfället du sparar till. Annars ligger de ju bara där och inte blir till någon nytta. Min burk jag har gjort står det "TRAVEL" på. För som sagt, jag vill ut och resa jorden runt!
För tilllfället är mina planer att bo i USA efter gymnasiet, det har varit en dröm ett par år tillbaka. Sen vet man ju aldrig hur det blir när tiden väl är inne, det får jag se då. Mina tankar kring framtiden förändras från dag till dag och jag har många funderingar och frågor.
Varför jag vill utomlands är för att jag vill upptäcka. Jag har varit en person som aldrig kan sitta still i hela mitt liv och är nästan alltid rastlös. Har haft stora problem att sitta still och bara vara. Därför vill jag ut och se vad som befinner sig i världen. Vill du ut och resa och vart isåfall?
A M


<3

  • Resor

Gillar

Kommentarer

ISA,
Men sååå härligt med den resepeppen! ger sån himla motivation att jobba och spara 😊
isabyl.devote.se
Prietha,
Jättekul idé!
prietha.se
Jeanette,
Det är verkligen underbart att resa 😊 Bodde i London efter gymnasiet och det var den bästa tiden i mitt liv känns det som haha 😊
jennakkoplik.blogg.se
Mina,
Har också en sån burk 😃
miiinaaa.blogg.se
JoJo,
vilken rolig idé! 😊 sv; ja det var kul att få göra det här inlägget med faktiskt! 😊
nouw.com/rockdoll
sara,
Bra att spara så 😊 så underbart att resa ju 😊
sarakarlson.blogg.se
Amanda Forsman,
Gabriella,
Åh älskar också att resa och upptäcka världen, en stor dröm. Så smart sätt att spara pengar på, kram!!
gabriellasigfridsson.devote.se
Erika,
Ja att resa är ju verkligen underbart, jag vill också lite överallt. Har ett motto som menar på att man en gång om året ska besöka ett ställe man aldrig besökt förut, så det försöker jag hålla 😊
icanpikan.blogg.se
Bambi,
Nu har min ekonomi inte riktigt tillåtit någor sparande sådär eftersom jag rest mellan min hemstad och pojkvännen - men åh så jag vill ut och resa. Först något varmt land. Sen typ Irland eller England.
iambaam.blogg.se