UNDERLÄTTAR DITT FÖRETAGANDE

Inlägget är i samarbete med Företagarna. Godmorgon gänget, idag ska ni få läsa ett jätteintressant inlägg om Företagarna!! Har ni hört talats om det innan? Om inte så kommer ni vara fullt medvetna om vad det innebär efter att ni har tagit del av det här inlägget. Så vilka är företagarna? Företagarna är en organisation, främjar intressen för över 70 tusen företag, samt innefattar över 250 stycken föreningar. Den här organisationen vill att företagare skall ha alla möjligheter och förutsättningar för att ta sin verksamhet till nya höjder och större mål, samt nå sina mål. De erbjuder kunskap, nätverk och praktisk hjälp samt driver de politiska opinionsfrågor för att de vill skapa ett bättre företagsklimat i Sverige.

Jag personligen tycker att det här är något väldigt bra och intressant, då jag även har lite kunskap om detta tack vare att min pappa har är entreprenör. Samt att jag själv i framtiden vill starta upp mitt eget. Hade under gymnasietiderna ett eget UF-företag och drev en podcast, det är så roligt! Men nog om det, haha! Organisationen Företagarna driver som sagt politiska frågor för att de vill förbättra förutsättningarna för små ägarledda företag på både nationell och lokal nivå! T.ex. jobbar de med att minska regelbördan för företagare samt att minska skatteuttaget för företag och företagare. Dessa två samlingsfrågor tycker jag är väldigt viktiga att driva vidare på för att göra det lättare för företagen!

Om du blir medlem i denna verksamhet så får du ta del av unika medlemserbjudande som underlättar och hjälper dig med ditt företagande. De kan hjälpa dig med juridisk hjälp, krishantering, ekonomiska tjänster och mycket mer! Även förmåner på allt från inredning till ditt kontor till betallösningar och drivmedel. SÅÅ med allt det här sagt > om du behöver hjälp med företagande eller är sugen på att komma igång så skulle jag vilja se er bli medlem hos Företagarna! Jag tror verkligen på denna organisation och att det underlättar för många. Hoppas ni har fått en större bild av vad Företagarna bidrar med samt erbjuder! Om inte jag var tillräckligt tydlig går ni in på deras hemsida.

A M

<3

Gillar