"Used is the new - new"

Inlägget är i samarbete med rePhone. Hej på er! Hoppas att ni mår kalas! Jag själv går igenom en tuff period just nu, mycket att tänka på och tyvärr andra saker som jag inte trott skulle ske har skett. Tyvärr! Men bita ihop får jag göra och försöka fortsätta ändå. Som sagt hoppas jag att ni mår bra iallafall! Jag tänkte återigen tipsa er om lite bra grejer, ni älskar ju tips! Som nämnt ovan är inlägget i samarbete med rePhone, som tillhandahåller fabriksåterställda mobiltelefoner som de uppdaterar och checkar av noga för att sedan sälja. Supersmart! Det vill säga att ni kan köra en telefon från rePhone lika tryggt som att köpa en helt ny! Skillnaden om ni köper en helt sprillans ny telefon eller en telefon via rePhone är att via rePhone är du som kund klimatsmart samt mycket snällare mot din egen plånbok, WIN-WIN!

Jag tycker att det här är klockrent! Det är så otroligt onödigt att köpa ny telefon så fort det kommer en ny variant, eller om så att den bara är lite trasig. Då är en telefon från rePhone så mycket klokare, det är en god gärning för klimatet och som sagt bra för din ekonomi. Det är en win-win situation! Tack vare rePhone’s kvalitetskontroll på mobilerna får ni hela 12 månaders garanti. Alla deras telefoner kommer från de nordiska teleoperatörerna vilket borgar för att de inte skall vara stulna eller låsta. Och de är noga kontrollerade. rePhone tar inte emot telefoner av privatpersoner eller företag, detta tycker jag ger en trygg känsla att kunna handla begagnade telefoner hos rePhone.

Givetvis går det tankar i huvudet om för- samt nackdelar. MEN icke! Trots att telefonerna är begagnade har de en bra kvalité och det är miljövänligt. Är du ute efter en ny telefon och har tröttnat på din du har idag? Kika in på rePhone och se deras utbud om det är något som skulle passa dig! Kram på er <3

A M

<3

Gillar

Kommentarer