UTESPA VORE DRÖM!

Inlägget är i samarbete med Dalaspa. Spa! Hur underbart och härligt är inte spa? Och ännu bättre, UTEspa! Dapaspa skapar ett spaparadis i trädgården, utespa. Låter fantastiskt! Jag har alltid älskat att gå på spa, eller att fixa hemmaspa, med ansiktsmask, bastu, bada och allt sånt där mys! Dalaspa har ju ALLT som behövs för att du ska kunna göra ditt drömspa i din trädgård. Ett av deras mål är att leverera prisvärda bad med grym kvalité! Och det har de verkligen uppnått!

En badtunna i trädgården har jag och min familj länge tänkt på att införskaffa oss. Tänk er att komma hem efter en lång arbetsdag och du kan hoppa i en färdig uppvärmd badtunna och bara koppla av! Det låter som en dröm!! Lyxigt!

Om ni går in på Dalaspas hemsida kommer ni att hitta många olika alternativ på olika badtunnor. De har ett stort utbud, som passar för alla! Det ni än söker inom spa finner ni absolut på deras hemsida. Finns alla dess tillbehör, högtalare, rengöring, utrustning, flytande bar och massa annat skoj! Så kul att ha en liten minikyl flytandes omkring med dricka i poolen! Drinkbord finns också!!

Med detta sagt, spa i trädgården? Dröm! Jag uppmanar er att kika in på Dalaspas hemsida och se vad det har att erbjuda. För gud vad trevlig det är med spa! Speciellt utespa! Tänk er med en stjärnklar himmel, kyligt i luften och du sitter i en varm och skön tunna och spaar! hjärtögon!! <3

När du har beställt ditt spabad löser Dalaspa resten! De jobbar med kostnadsfria hembesök och har väldigt prisvärda leveranser! De kör ut efter era behov och levererar i de flesta fall med en kranbil som har möjlighet att lyfta ditt spabad till din önskade plats. Hoppas ni hittar något som passar er och beställer hem erat drömspa!

A M

<3

Gillar

Kommentarer