VECKAN

Oj, redan söndag och imorgon har jag sportlov...(!!!) Och om bara några timmar så är det måndag och en ny vecka! Veckorna bara flyger iväg och man kan snart säga att sommaren är nära.
Veckan har varit ganska lugn, det började med en dag i simhallen med skolan och vi fick göra inprincip vad vi ville, dvs sitta i bastun med hårinpackning och ansiktsmask. Det var behövligt! Resterande dagar av veckan var vanliga skoldagar och inte alls mycket plugg, ganska skönt. Dock hade vi ett historiaprov på hur nazisterna kom till makten, kändes riktigt bra när jag lämnade salen med en verkande hand. Skrev som ett rinnande vatten i hela 50 minuter och det kändes som jag fick med allt jag ville!
Efter skolan i fredags skyndade jag mig hem för att göra mig redo inför en övning med försvarsutbildarna U21. Den här helgen for vi iväg till skogarna i Kosta och utbildningen var sambandstjänst, sjukvårdtjänst och vapentjänst. Det var en riktigt kul övning, fick även träffa ungdomar från Växjö och lära känna nya! Vi hade inte direkt tur med vädret. Snö, blåsigt, regn och det resulterade blask och fuktiga kläder under hela helgen. Men det är inget att klaga på, nu sitter jag hemma nyduschad och dricker en kopp te och inväntar min mamma som varit på Gotland. Hoppas att er vecka och framför allt att helgen har varit rolig!
A M

(Gammal bild på mitt älskade marmor skal och favvo plagg)

<3

  • Postad i: Vardag

Gillar