VECKANS TRÄNING

Godmorgon på er! Hoppas att ni har haft en bra helg och har något kul att se fram emot, sista dagen innan rutinerna drar igång för många igen! En hel vecka av det nya året har gott och det känns som att det kommer bli ett bra år!
Jag hade tänkt att dela med mig av veckans träning, jag har hunnit med hela 7 pass! Tyvärr har jag varit förkyld sen i måndags och har därför undvikt högpuls men annars är jag nöjd med den första veckan på året! För min del går det inte att vara ifrån gymmet för länge, körde därför lite lättare pass pga av förkyldning och halsont... Min kropp hade nog velat att jag skulle vila helt och hållet men så blev det inte! Hur har ni tränat den här veckan?
A M


Måndag- Leg day

Tisdag- 1 mil powerwalk och mage
Onsdag- Vilodag
Torsdag- Danspass
Fredag- Leg day
Lördag- Danspass och mage
Söndag- Corepass


// Mina nya tights! // Återhämtning efter gymmet //

<3

Gillar

Kommentarer

Gabriella ,
Malin,
Härligt att ha kommit igång! Själv är man segstartad men har bestämt mig för att köra första hemmapasset imorgonkväll när barnen somnat!
nouw.com/malinranta
Louise,
Vilken bra träningsvecka! Hoppas förkylningen blir bättre!
louiseamanda.se
Amanda Forsman,
Jobbigt med förkylning!
amandaforsman.blo.gg
sandra*,
Du är så himla duktig! Jobbigt att du varit förkyld, men är som du skriver bra att ta det lite lugnare då. och dina nya träningstights är ju bara för fina 😃
ssandras.se
Erika,
Härligt att redan vara igång med träningen 😊
icanpikan.blogg.se
MALIN,
Vad duktig du är 😊 Jag har varit iväg fyra gånger denna veckan! Skönt! Kram
malinkirstine.se
Sarah,
tack visst är bra fynd hehe =)
klarahs.blogg.se
Kul att läsa 😊
evahle.se
Nicole,
Skönt att jag inte är den enda som får abstinens av att vara ifrån gymmet, haha! Gud vad jag blev besviken på Creamy Hazelnut-puddingen när den kom ut, blåbär var ju den enda (av de nya) som var ätbar. SV: Ja men eller hur, det var många som tog chansen 😃
healthylifebynicole.for.me