VECKANS TRÄNING

MÅNDAG : BEN & RUMPA

Det här passet gick bra, inte speciellt märkvärdigt. Varken superbra eller dåligt, bara ett bra pass helt enkelt haha! Jag hade sovit ganska dåligt under natten så energin och samma kraft som vanligt var inte riktigt med mig. Men grym kontakt i höftlyften hade jag, körde samma vikter som tidigare men inte samma "go" som sagt!

TISDAG : ARMAR & AXLAR // CARDIO

Blev så förvånad att jag orkade det här passet och med de vikterna jag körde. Körde lite tyngre i triceps övningarna än vanligt vilket resulterade kramp haha, kontakten var kanon iallafall och passet i helhet gick kanon! Hade planerat att köra cardio efteråt vilket det blev! Tänkte ge mig på en löptur, som resulterade 5 km? Utan problem? Har inte sprungit på flera månader och det förvånade mig att det gick så bra! Tanken var egentligen att stanna på 3 km, men 2 till flöt på!

ONDAG : RYGG & BRÖST // CARDIO

Det gick sååå sjukt bra under det här passet, kontakten var sjuk haha :P Faktiskt, kände mig helt bedövad i latsen efteråt. Blev en powerwalk på en timme efter att passet var igenom! Inte mycket mer att säga.

TORSDAG : ARMAR & AXLAR // CARDIO

Beslutsångest på vad jag skulle träna, enligt schema hade det varit bäst om jag körde ben & rumpa. Men den här veckan har varit ganska dålig och speciellt den här dagen, var så matt på allt och trött så därmed sparade jag ben och rumpa till dagen efter. Hur som helst blev det tillslut armar och axlar på schemat, som faktiskt gick högt över förväntan! Som i tisdags så körde jag de tyngre vikterna och märkte knappt någon skillnad sen vikterna tidigare. Känns bra att styrkan ger med sig!

FREDAG : BEN & RUMPA

Längtat efter det här passet hela veckan, är så otroligt glad över hur det gick. Det gick på riktigt så bra! Jag sov superbra under den här natten och hade stoppat i mig med bra energi, tror det gav sitt! Jag körde mitt "vanliga" pass som jag nu för tiden alltid kör + några ändringar på superset och la även till några andra övningar för jag ville inte lämna gymmet :P Men sjukt bra gick det!

LÖRDAG : VILODAG

Blev vili dag i och med att jag örjade med flytten redan på morgonen och var inte klar förrän sent på kvällen, bart massa lådor fram och tillbaka och massa möbler! Blev ju knappt någon vila haha..

SÖNDAG : CARDIO

Hela veckan har varit mentalt påfrestande, varför vet jag inte. Men jag har haft mycket tankar och sedan haft mycket omkring mig, både med skola och flytt osv. Men sent ikväll efter både poddklippning, jobb, fix i lägenheten och besök av päronen så cyklade jag bort till gymmet. Det var så skönt! Jag hade planerat att träna styrka, men i och med att dagen inte blev som tänkt då jag blev inringd på jobbet så fick jag nöja mig med cardio. Kroppen var helt slut och jag tänkte egentligen stanna hemma helt och ta en extra vilodag. Men är glad att jag tog mig dit, för det var väldigt behövligt! Blev nästan 2 h pw <3

<3

Gillar