VECKANS TRÄNING

MÅNDAG : CARDIO

Hade inte haft vilodag på över en vecka så det blev cardio för att låta musklerna få vila lite! Stod i trappmaskinen i en timme och sedan 30 minuter på bandet, är för rastlös för att kunna vila helt :-p Ändå skönt att få svettas lite!

TISDAG : BEN & RUMPA

80 kg i marklyft 4x3 gick upp!! Och innan det var det 70 kg x4, men det kändes för enkelt! Det här passet gick skit bra! Känns verkligen som att styrkan börjar att ta sig, tror mycket beror på att jag har börjat äta mer än tidigare, lyfter även tyngre! För övrigt, utöver marklyften så gick passet kanon! Avslutade med 10 minuters pw med lutning och några magövningar för att stärka upp bålen.

ONSDAG : ARMAR & MAGE

Var OTROLIGT trött under det här passet men tycker ändå att det gick hyfsat bra. Trött pga prao med rökdykning etc med skolan. Var en lång dag med mycket nya intryck osv så tänkte nästan köra på en vilodag, men jag tog mig an och körde ett ok pass för armar och mage! 

TORSDAG : BRÖST & RYGG

Satte in någon större press på mig själv under det här passet heller pga dåligt med energi och kraft. Det är ofta dem passen jag inte sätter höga krav på mig själv som nästan blir allra bäst. Körde iallafall bröst och rygg som ni ser ovan, ett av favoritpassen just nu. Gillar upplägget med set och reps samt alla övningar. Känns som att styrkan börjar att ta sig! 

FREDAG : VILODAG

​Vilodag bortsett från flera timmars dansande på krogen? ;.P Skämtåsido, vilodag var verkligen behövligt! 

LÖRDAG : BEN & RUMPA

Otrolig trött och seg, pga festande på fredagkvällen + prao dagar sen i onsdags. Har tagit mycket på krafterna som resulterat med sämre energi på gymmet den här veckan! Men trots det är jag nöjd med min insats, att jag ändå lyckades köra igenom passen, trots att jag nästintill höll på att spy under det här benpasset hehe :-P 

SÖNDAG : BRÖST & RYGG

Förvånad att det gick så sjukt bra under det här passet, knappt sovit under helgen och festat två dagar i rad. Men nä det visade sig att jag pallade igenom passet utan problem, och jag kände mig stark! Körde dock bara tre set, istället för fyra. Det är så skönt att kunna välja utefter hur kroppen känns, det är något jag aldrig kunnat innan. Tidigare har jag endast tvingat mig själv oavsett vad, och struntat i vad kroppen säger och reagerar. 

<3

Gillar