VECKANS TRÄNING

MÅNDAG : VILODAG

TISDAG : BEN & RUMPA / CARDIO

Noll energi. MEN det gick, men det var tuffare än vanligt. Ben i all ära och det var riktigt svettigt! Kändes som att passet tog längre tid än vanligt, men jag tog mig igenom det och fick sjukt bra kontakt. Speciellt av benpressen! Efter passet hamnade jag i trappmaskinen i 20 minuter, det var svettigt!!!! Avslutade med lite stretch innan hemgång och lunch :-P

ONSDAG : RYGG & BRÖST / CARDIO / MAGE

Så bra pass med så mycket styrka! DOCK även trött och seg den här dagen, men en NOCCO om dagen är bra för magen > vilket resulteras i mina pass, faktiskt! Jag påverkas väldigt mycket av koffein. Hur som helst, det finns inte jättemycket att säga om det här passet. Det är som i vanlig ordning, månaden ut det schema lagda passen jag kör just nu. Under det här passet däremot ökade jag med lite vikter än vad jag brukar köra! Känns alltid bra när vikterna känns för lätta! <3 Avslutade med en lutande pw i 30 minuter + magövningar.

TORSDAG : ARMAR & AXLAR / CARDIO

Trött och seg som alla andra dagar hehe. Men det gick bra trots det, var dock inte suuuuper taggad på det här passet då jag inte riktigt tycker att dessa övningar ger mig något. Kan va så att jag bara har fått för mig det, men när jag gymmar vill jag köra hårt. Känns inte som att jag kan köra hårt när jag tränar armar haha... Men alla muskler måste ju tränas så har väl inget val :-P Passet slutade iallafall bra, triceps var död.

FERDAG : BEN & RUMPA

Gick förbi en handel på vägen till gymmet, jag vände tillbaka och var tvungen att köpa mig en NOCCO :-P Kände på mig att pwo inte skulle vara tillräckligt, och jag hade rätt! Benpasset gick riktigt bra faktiskt, körde mitt egna schema först & främst och därefter kom min vän M. Körde igenom hennes benpass också, var riktigt seg efter kan jag säga! Men dessa timmar på gymmet gick så bra och det kändes så bra! Styrkan börjar ta sig, verkligen!

LÖRDAG : RYGG & BRÖST

En trött och seg dag igen... Har trott hela veckan att jag ska bli sjuk men det har aldrig blitt, har dock gått runt med halsont till och från om kvällarna. Precis som alla andra dagar den här veckan har jag varit trött och energilös, MEN passen har gått bra ändå. För envisheten och viljan finns nästintill alltid! Lördagen erbjöd ett hyfsat bra rygg- och bröstpass enligt schema, + några till övningar tillsamens med M den här gången också.

SÖNDAG : ALXAR & CARDIO

Alla vekakans "obligatoriska" pass var gjorda så det blev en timme powerwalk och några övningar för axlarna. Ett lättare pass fick avsluta veckan, inget märkvärdigt. Hade inte heller några större förhoppningar eller förväntningar på hur passet skulle gå. Nu ladda batterierna för ny vecka och ben imorgon :-P

<3

Gillar

Kommentarer

tildajuujarvi
tildajuujarvi,
Wooow så grym du är! 😍
nouw.com/tildajuujarvi
alicemalmstrom
alicemalmstrom,
Tack Tilda !! <3
nouw.com/alicemalmstrom
Pia Widlund,
Snygg rygg!!! Bra kämpat. Det blir benpass för mig idag!
www.piaw.se