VECKANS TRÄNING

MÅNDAG : BEN & RUMPA / CARDIO

Börjar veckan med favoritpasset!! Ben! Fick grym kontakt under passet och försökte att köra lite fler reps än vanligt, > tills jag failade och det känns så skönt! Det är bästa känslan när en verkligen kör tills det tar stopp och det inte går mer. Passet i helhet gick fett bra! Avslutade sedan med en halvtimme i trappmaskinen. SVETTIGT!

TISDAG : RYGG & BRÖST

Ledig dag och massa timmar och tid att spendera på gymmet hihi :-P Först förbi vårdcentralen för lite blodprovet och sedan vidare till gymmet. DET GICK SÅ BRA. Haha asså jag förstår inte varför alla mina pass på senaste tiden har gått så bra? Ska väl inte säga något egentligen för det blir väl motsatta då :-) Som alltid! Nej men jag brukar köra det här upplägget med 3 set, men den här gången körde jag på 4! Det är bland annat chins, dips och smal bänk med mera. Totalt 9 olika övningar. Så roligt pass!

ONSDAG : ARMAR & AXLAR

TRÖTTASTE passet på galet länge. Hade UF-mässa med skolan från 8 på morgonen till typ 6. Blev fett trött och hade ont i hela kroppen pga stått i flera timmar. Menmen det hindrade inte mig för att ta mig till gymmet lite senare, men det passet är inte något att hänga i julgranen hehe. Det gick varken bra eller dåligt, men hade inte mycket energi bara vilja. Gick lite på bandet efteråt.

TORSDAG : BEN & RUMPA

Gick så BRA! Körde lite tyngre än vanligt då jag bara körde 3 set istället för 4, pga tidsbrist. Så passet körde igenom på drygt en timme. Sjukt bra kontakt och viljan fick upp 70 kg*4x3! Kändes sjukt bra. Avslutade sedan med lite trappmaskin. Supernöjd med passet!

FREDAG : VILODAG

LÖRDAG : BRÖST & RYGG

Ett kvällspass runt 20tiden, gick nog bättre än tänkt! Dock var jag inte superstark under det här passet, men körde igenom mina 9 olika övningar i triset och fick bra kontakt med musklerna! Blev ingen kondition då jag gått väldigt mycket under torsdag, fredag & lördag (med vovvarna) hihi <3

SÖNDAG : BEN & RUMPA

Tredje benpasset för veckan och veckans sista pass avslutade grymt! La mycket fokus på att verkligen spänna sätesmusklerna, squeeza och få kontakt med musklerna. Gick jättebra, var inte så supertaggad när jag låg skönt hemma i sängen och kollade på JLC, mitt tips då är att sätta på bra musik byta om, göra dig i ordning och dricka en Nocco. DÅ blir du taggad. Efter benpasset blev det lutande pw + lite trappmaskin.

<3

Gillar