VECKANS TRÄNING

MÅNDAG : RYGG / PW

Klar med mitt träningsschema och första egna passet gjordes på länge! Blandade känslor men så skönt!! Att kunna köra de övningar jag vill, hur mycket jag vill osv, ni fattar! Det var asnajs och det gick super! Avslutade sedan med en halvtimme på bandet för att svettas! Däremot svettas jag så galet mycket under mina pass inne på själva gymmet (vikter osv). Svettmonster.

TISDAG : BEN & RUMPA / TRAPPMASKIN

Tisdag och kort dag i skolan, en lektion för att vara exakt. > mycket tid att spendera på gymmet, och då är det ben!! Även här första benpasset utan schema från pt, dunder!! Började med böj, och därefter sumomark och det gick ju käpp rätt åt helvete... Så körde på vanliga marklyft istället, vilket gick bättre! Tyckte inte riktigt att passet gick så jättebra... Tror det är för att jag sätter ganska mycket press på mig själv, när jag INTE har ett upplägg. Funderar på att lägga upp ett pass som jag kör på framöver i en månad. Stod sedan i trappen i 20 minuter, sen blev det en lång promenad på nästan 2 timmar ute i friska luften!

ONSDAG : BRÖST / AXLAR /CARDIO

Ett pushpass tillsammans med M hände! Körde bland annat pyramiden i bänk, vilket gick hyfsat bra med tanke på att jag mådde piss. Varit energilös hela veckan och haft ont i både kropp och knopp, obehagliga smärtor i rygg som strålat i hela kroppen osv osv. Men inte det vi snackar om nu, men trots detta gick det som sagt bra. Tack vare Maja vid sidan av så fick jag orken! Avslutade sedan med 15 minuter i trappen

TORSDAG : VILODAG

Två pw's under dagen, både på gymmet och ute i naturen, aktiv vila :P

FREDAG : BEN & RUMPA / CARDIO

Så glad att det här passet gick bättre än förra benpasset, kändes bättre iallafall! Körde bland annat paus böj 5x10, marklyft och legcurls osv, mycket dropset! Älskar!! Därefter 30 minuter trapp! <3

LÖRDAG : RYGG / CARDIO

3 timmars sömn? Bakis? Trött? JA. Trots det tog jag mig till gymmet och fick till en SJUKT bra pass? Känner mest varför kan det inte gå såhär bra när jag faktiskt är fullt frisk och pigg? Körde höga resp och många set, med hyfsat tunga vikter. Försökte verkligen att köra slut på mig på varje övning. Efteråt blev det 30 minuter på bandet.

SÖNDAG : VILODAG

En timmes pw som aktiv vila.


<3

Gillar

Kommentarer

feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Haha svettas också så galet mycket, nästan mer vid knäböjen än på bandet 😂
nouw.com/feliciaidachristina
Pia Widlund,
Toppenhärligt. Ja, efter 1 mil på bandet rinner svetten, men det är underbart.
www.piaw.se