VECKANS TRÄNING

MÅNDAG : BEN & RUMPA / CARDIO

Kan väl börja med att säga att förra veckan var dålig, och den började inte mycket bättre den här veckan. TROTS ben som start! Är inne i en dipp just nu, men jag gör det bästa av situationen. Benpasset gick väl ändå ganska bra, försökte ge mig på ett pb i böj på 80 kg MEN det gick inte upp utan Majas hjälp. Det var nära... Får bygga upp min benmuskler lite till så har jag det snart. Under passet testade vi även på gymmets nya bootybuilder-maskin. Kändes konstig till en början men sen gick det bra! Avslutade sedan med 20 svettiga minuter i trappmaskinen.

TISDAG : RYGG / CARDIO

Sämsta dagen och dåligt med energi och otroligt omotiverad, men sånt är bara att acceptera och köra på. Jag tog mig till gymmet och fick till ett bra pass oavsett. Körde stångrodd, marklyft, pulldown och dropset i latsdrag med mera! Inte mycket att säga om det här passet faktiskt, marklyften gick dock fett bra! Körde 80 kg 8x5. Men det var nog det enda jag kände som gick för mig. Blev även promenad därefter.

ONSDAG : BRÖST & ARMAR

Må säga att här gick det SJUKT bra. Hade inte alls någon positiv inställning till att gymma, dels för jag mår dåligt och var trött + sent pass på kvällen. Men jag tog mig an lite bänk, följd av hantelpress och så vidare. Kändes väldigt bra! Blev inte någon cardio mer än en kvar på bandet.

TORSDAG : BEN & RUMPA / CARDIO

Längtat otroligt mycket till detta pass och det gick FETT bra! Lyckades med pb i sumomark, körde även utfallssteg vilket var riktigt längesedan. Finns inte jättemycket mer att säga men passet generellt är bästa på länge. Kändes skönt då mina pass under de senaste veckorna inte känts jättebra! Efter passet blev det en halvtimme i trappen + en kortare promenad med F senare mot kvällen.

FREDAG : VILODAG

LÖRDAG : VILODAG

SÖNDAG : RYGG / CARDIO

Efter två välbehövliga vilodagar blev det ett kvällspass med C och det blev rygg i all ära! Gick bra, körde lite chins, rodd etc. Var smått bakis så blev inget tyngre pass för min del... Efter det raka vägen till F och åt sushi hihi, bästa bakismaten.

<3

Gillar