VECKANS TRÄNING

Tillbaka med veckans träning!! Har inte varit så aktiv på bloggen eller sociala medier överlag på den senaste tiden, har väl inte mått på topp och har haft mycket för mig om dagarna. Även plugget är på sin slutspurt och känner att jag måste lägga mer energi där just nu. Men den här veckan kör vi igång igen, trots att jag varit borta hela helgen och inte haft tillgång till gym. Tanken slog mig att jag kanske borde haft en vilovecka, men kände mig alldeles för rastlöst även om jag vet att det hade gynnat mig och bara gjort gott. Får helt enkelt bli till en annan vecka! Hoppas ni haft det fint! <3

A M

MÅNDAG : VILODAG

TISDAG : BEN & RUMPA / CARDIO

Ett pass som började dåligt men som slutade fett bra, och svettigt! :P Började mitt benpass med böj, vilket gick åt helvete till en början eftersom jag har fett ont i mina höftböjare. Vet inte varför, men har haft problem med dem tidigare, att de låser sig och håller på. Men! Det gick bra när jag gick vidare på marklyft, fick otroligt bra kontakt som resulterade med träningsvärk! <3 <3 Om ni är intresserade av passet allt som allt så la jag upp det på Instagram, följ mig gärna där @alicemalmstrom När övningarna var klara blev det en halvtimme i trappen med intervaller de 10 sista minuterna, dog.

ONSDAG : RYGG & BICEPS

En lång dag, varit en jobbig vecka MEN passet gick fett bra ändå! Klev in på gymmet vid 4-tiden aka värsta-tiden :-) Brukar ALDRIG gymma mellan 4-7, för då är det som värst med folk och allt är upptaget. Var millisekund ifrån att vända mig om och gå igen. Men det gjorde jag inte, och passet resulterade i ett fett bra pass. Även detta pass delade jag med mig av på Instagram efter önskemål! Körde bland annat chins, pull-down, lastdrag med mera. Avslutade sedan med 20 minuter pw på bandet.

TORSDAG : BÄNK / BEN & RUMPA / CARDIO

En salig blandning, men bänk och benpass fick det bli då jag inte kommer att träna något nu i helgen. Ångrar lite att jag tog den där vilodagen i måndags, men samtidigt inte för hela kroppen va slut efter förra veckans träning. Menmen, det är passet gick väldigt bra. Nytt pb i bänk, en etta på > 50 kg! Gav mig på ett andra set men det gick inte upp... Hade ju tyvärr ingen som passade på mig haha... Men jag lyckades rulla ner den, :-P Efter bänk blev det basinövningar för ben och därefter 30 minuter i trappen. Ganska nöjd i helhet! 

FREDAG & LÖRDAG : VILODAGAR (bortrest)

SÖNDAG : CARDIO

Kom hem från Stockholm runt 7 tiden, och kände inte alls för ett pass på gymmet. Blev därav en springtur ute i det fina vädret istället <3 <3 Nöjde mig med 3 km för att komma igång, då jag inte har sprungit på ett bra tag. Har velat komma igång länge, men förkylningen har varit ett hinder! 

<3

Gillar